| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
|
******a nedersin hostbbank
__________________ As I Said,Death is not a solution for deads |
|
| ||||
| ||||
|
forum gereken cevabı verdi senin postuna
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
Hostbank opreron sever , opteron yokmuydu |
|
| ||||
| ||||
|
yahu yuh ben cs server dedim dedicated server demedim paramı basıyoruz burada
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
ya ozaman kuruluma gerek yokki adamlar kurup veriyor sinan hoca
|
| ||||
| ||||
|
Tamamda ben kurulumu onun için sormadım ![]() Hadi yaw CS oynayacam ben bulun artık bi satan
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
|
| ||||
| ||||
|
yess lütfen bi konuşuver kaliteli olsun olmuşken
|
| ||||
| ||||
|
hadi ama bak harcıyorum paraları adam gibi bir yer bulamadınız daha, sonra avcunuzu yalarsınız counter-strike diye
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |