| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Serverde Mail sorunu
Merhaba arkadaşlar.. Buradaki yazılara ve makalelere baktım ama bulamadım aradığım cevabı... Lütfen yardım ederseniz sevinirim.. Sorunum : Serverda mail hesaplarında bir sorun yok.. Yani mail gönderilebiliyor.. Yine sitelerde cms host sistemlerinde Kullanıcı kayıt olduğunda Aktivasyon kodu Kullanıcının mailina gidiyor... Ama sorun şu ki.. Mesela Yeni kullanıcı kayıt olduğunda Site sahibine yeni kullanıcı vs diye mail gitmiyor.. Sonra İletişim formuna mail atılınca yine site sahibine mail gitmiyor.. Aynı şekilde Bir satış formu vs oluşturduğumuzda (joomla ile ) yine mail gitmiyor.. Bu neden kaynaklanabirlir ve hangi ayarları yapmamız gerekir.. Yardım ederseniz sevinirim.. Not: joomlada gerekli ayarların doğru yapıldığına eminiz.. |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba, Bu hatayı sadece hotmail'de mi alıyorsunuz yoksa tüm maillerde aynı mı?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
İlginiz için teşekkürler ... Evet sadece hotmailda alıyorum bu sorunu.. Yani hostmailde Maillar gitmiyor.. Bir türlü.. gmailda gidiyor... Tabi doğal olarak serverdaki kullanıcıların hostmaildaki hiç bir hesabına gitmiyordur.. Bunu çözmenin bir yolu var mı acaba.. Şimdiden teşekkür ederim..
|
|
| ||||
| ||||
|
| |||
| |||
|
arkadaşlar ben ne hotmail e ne de başka maillere hatta kendi sitelerim arasında bile mail gönderemiyorum ve alamıyorum...
|
|
| ||||
| ||||
|
scriptler mi göndermiyor, webmailden mi gitmiyor?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
abi valla önce mail geliyordu ve kendi sitelerim arasında mail alışverişi oluyordu. Hotmaile mail gönderme problemi bunu yaptıktan sonra hiç bir mail fonksiyonu çalışmıyor 72 saatide geçtivps kullanıyorum... WHM 11.2.0 cPanel 11.11.0-R16983 CENTOS Enterprise 4.5 i686 - WHM X v3.1.0 |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |