| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Bir web sitesine Ip den girmek
Arkadaşlar belki basit bir soru olabilir ama malesef bilmiyorum... Şimdi cpanelden bir domain açtık diyelim.. Dns leri daha güncellenmedi ve siteyi görmek istiyoruz.. Bir arkadaş girip (domain olmadan Ip/?) siteyi bana o şekilde göstermişti sanırım cpanel kullanıcı adı flaan vardı uzantıda ama nasıl olduğunu hatırlayamıyorum.. Bilen bir arkadaş gösterebilir mi... Yardımlar için şimdiden teşekkürler.. |
|
| ||||
| ||||
|
__________________ As I Said,Death is not a solution for deads |
|
| |||
| |||
|
Çok sağol Teşekkürler |
|
| |||
| |||
|
Peki web sitesine girdik.. Diyelim ... Domain yönlenmeden Ip den peki cpanele reseller yada roottan hariç kullanıcı nasıl erişebilir. /cpanel diyorum ama girmiyor..?
|
|
| |||
| |||
|
| |||
| |||
|
Çok güzel arkadaşlar peki son olarak Yine diyelim domain dns leri yönlendirilmedi sitenin içine dosyalar atmak istiyoruz ftp den ... O zaman Nasıl gireceğiz |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
domain yerine sunucunuzun ip sini yazacaksınız. bu kadar.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |