| |||||||
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| ||||
| ||||
| Image Magick kurulumu
Root olarak ssh a giriyoruz. bugun itibariyle kurulumun çalışan şekli: Lütfen güncel versiyonu buradan indiriniz ftp://ftp.imagemagick.org/pub/ImageMagick/ tar.gz uzantılı olana göre anlatımı aşaüıdaki gibidir.Versiyona göre numaraları değişecektir. wget ftp://ftp.imagemagick.org/pub/ImageM...6.3.9-4.tar.gz tar xvzf ImageMagick-6.3.9-4.tar.gz cd ImageMagick-6.3.9 ./configure make make install cd PerlMagick perl Makefile.PL make make install
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. Son Düzenleme: CaLViN; Tarih / Saat: 02.10.08 18:55. |
|
| ||||
| ||||
|
bu "cd ImageMagick-6.2.7" komut satırını yazınca hata veriyor ssh -bash: cd: İmageMagick-6.2.7-7: No such file or directory diyor neden acaba ?
|
|
| ||||
| ||||
|
cd ImageMagick-6.2.7-7 olacak
|
|
| ||||
| ||||
|
evet yazım hatası. cd ImageMagick-6.2.7* yada cd ImageMagick-6.2.7-7 olur
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
üstadlar pardon yazım yanlışını forumda yaparken yanlış yaptım normalde kopyalıyorum puty de sağ klik yapıyorum ve yazdığım hatayı alıyorum sorun nedir acaba ? yani dosyayı sunucuya çekiyorum açarken o hatayı veriyor ? |
|
| ||||
| ||||
|
Hatan yalnış dosya adını yazmışsın denmiş ya |
|
| ||||
| ||||
|
bende diyorumki ben aynısını uyguladım forumda anlatılanların yanlış yazma imkanım yok neden ssh a bağlanmak için putty kullanıyorum putty de iste kopyaladığınız yazıları sağ klik yapıp direk komut ekranına yapıştırma gibi bir fonksiyon var bildiğiniz gibi ben forumda yanlış yazmışım düzeltiyorum aldığım hata şu; wget ftp://ftp.imagemagick.org/pub/Image...-6.2.7-7.tar.gz tar xvzf ImageMagick-6.2.7-7.tar.gz bu iki komutu rahatça uygulayıp tar.gz yi servera çekip bunu server da açıyorum fakat; cd ImageMagick-6.2.7-7 bu komutu yazdığım zaman "ssh -bash: cd: İmageMagick-6.2.7-7:" bu hatayı alıyorum sorunum bu cevabı nedir acaba ? |
|
| ||||
| ||||
|
bulunduğun yerde Kod: dir ![]() eger varsa Kod: cd dosya |
|
| ||||
| ||||
|
dosya adı çıktıktan sonra değişebilir. dir veya ls komutu ile dizini görüntüleyebilir ve dosya adını görebilirsiniz
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
dir ve ls yaptığım zamanda dosyanın adını göremedim serverda dosya görünmüyor.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/site-server-genel-makaleleri/37-image-magick-kurulumu.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Image Magick Kurulumu | Linux 112 - Linux Yardım | This thread | Pingback | 15.08.07 18:19 | |