| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| internetime vurus gırdı
internnetıme vurus gırdı ve nasıl temızleyecegımı bılmıyorum bılgısı olanlar bana yardımcı olabılırmı bıde ınterneten vurus yımemek ıcın programlar varmı varsa hangı programı bana önerırsınız ben ev kulanıcısı oldugum için fazla bı bılgı edınemedim
|
|
| |||
| |||
|
merhaba, virüs koruma için avast'ı tavsiye ederim yaklaşık 4 senedir kullanıyorum hiçbir şikayetim olmadı.. Free antivirus software download adresinden sana uygun olanı indirebilirsin türkçe dil desteği de mevcut.. ayrıca son zamanlarda yaygınlaşan spy'lardan korunmak için ise windows kullanıcısıysan windows defender 'ı mutlaka indirebilirsin Windows Defender giriş sayfası de bulabilirsin.. windows defender a bir alternatif olarak ad-aware programı vardı sanırım o da işe yarıyor.. kolay gelsin.. |
|
| ||||
| ||||
|
bitDefender tavsiye ederim kesinlikle. Linux sunucularda kullanıyoruz çok kaliteli.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
evet bitDefender da güzel program cidden..
|
|
| ||||
| ||||
|
linux sistemler için kullanılan clam-win'i kullanabilirsin. Ancak her gün tablo yapısını güncellemen lazım
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |