| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Bütün host paketlerinde Disk kullanımı sınırsız görünüyor |
|
| |||
| |||
| 2 sorun birden
1---Arkadaşlar serverimde kullanıcı paketleri ve reseller oluşturmama ve resellerinde kendi kullanıcı paketleri olmasına rağmen tüm kullanı paketlerinde web alanları sınırsız olarak görünüyor.. Ama paketler belli bir sınırda vermiştim... Bunu nasıl düzeltebilirim.. Acaba.. 2-- İkinici sorunum ise bir domaini aldık ve reseller kullanıcım ona bir host açtı ancak sitede daha hiçbrşey yüklü değilken Service Unavailable Yazısı çıkıyor boş bir ekranda.. Diğer sitelerde herhangi bi bir sorun yok bu neden meydana gelmiş olabilir ve düzeltebilmek için neler yapabiliriz... Cevaplarsanız sevinirim ... Çok teşekkürler... |
|
| |||
| |||
|
Arkadaşlar disk kotasını düzenlememe değiştrmeme rağmen yinede değişmiyor sınırsız gösteriyor.. Ve kullanılan alanı göstermiyor.. Nerde bir sorun olabilir acaba.. Yardım edecek yok mu |
|
| |||
| |||
| vps mi makineniz? eğer vps ve virtuozzo ile bölünmüş ise bu sorun yaşanıyor olabilir. bu sorun hakkında bende de bulunan bir vpsde dc den destek talep ettim sayemde tüm vpslerdeki problem halloldu sende bence bunu aldığın yere sormalısın.. yok vps değilse whm de problem vardır muhtemelen dosyalarında.. |
|
| |||
| |||
|
Teşekkrüler Yardımın için .. Hayır vps kullanmıyorum kendi serverim var.. Ama datacenter yardım ediyor locasyon türkiye... Sanırım işletim sisteminde biryeri açmam gerektiği söyeniyor... Ama acemi olduğum için tam anlamadım... Öncelikle diyor ki.. Eğer 0 kullanım disk alanı varsa bu bir hatadır ve burayı tıklayın diyor cpanel... Sonra tıklıyorum bu yazı çıkıyor... Ne yapmam gerekir acaba :? Quote:
|
|
| |||
| |||
|
bu sorunu diğer arkadaşlar çözer sanırım beni aşar bu kusura bakma iyi çalışmalar..
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Quota ları enable etmemişler herhalde?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Bilgi için teşekkürler sağolun..
|
|
| ||||
| ||||
|
pico /etc/rc.conf enable_quotas="YES" check_quotas="NO" |
![]() |