| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
Merhaba arkadaşlar benim bir tane linux vps var ssh tan reboot kodunu yazdıktan sonra sitelerin ftp lerinde ve whm panele ulaşım sağlayamıyorum . Ama sitelerde herhangi bir sorun yok onlar çalışır durumda . Daha sonra ftp restart , httpd restart ve msqld restart yapmama rağmen sorunu çözemedim acaba nasıl bir yol izlemeliyim ki sorunumu çözüme kavuşturulabileyim.
Last edited by ServerTurka; 06.10.07 at 01:55. Reason: makine yerine vps olacaktı |
|
| ||||
| ||||
| cPanel Verify adresine sunucu IP'nizi yazıp lisansınız var mı bakar mısınız öncelikle?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
sunucuip -si using package CPANELSOURCE-EXTERNAL-VZZO and is licensed though: Cpanel Source (active on: 2007-09-03 08:34:57, group: Cpanel Source*) and is active. |
|
| ||||
| ||||
|
Lisans aktif lütfen şu komutu yazın deneyin bakalım cpanel geri gelicekmi. service cpanel restart
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |