| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Cpanel Genel Bilgi!
Selam arkadaslar ! Ben isvec Stockholmden yaziyorum sizlerden Cpanel hakkinda Genel bilgi almak istiyorum. Benim ögrenmek istediklerim Cpanel 1 seferlige mahsus olmak kaydiyla satin alabiliyormuyuz demek istedigim 1500 dolar para yatiriyoruz cpanel scriptini satin aliyoruz bu parayi ödedikten sonra tekrardan para ödemek gerekiyormu. kisaca bir websitemiz var onu kendimize ait sunucularda barindirmak istiyoruz.bunun icinde sunucu ve cpanele ihtiyac duyuyoruz sunucu alirken hangi özelliklerin olmasi gerekli diyelimki cpanel sitesinde diyorki biz kurulumunu yapioz bu adamlar cpaneli nereye kurulumunu yapacaklar benim domain aldigimi sirketin serverine mi kuracaklar anlamis degilim bana yardimci olursaniz sevinirim egerki vaktinizi biraz bana ayrip tane tane cevaplarsaniz size minnetar olurum sevgi ve selamlarimla rober |
|
| ||||
| ||||
|
| |||
| |||
|
Okudum tesekur ederim anlamadigim 1 sey var simdi kendime ait bir sunucu satin alip cpaneli kuramazmiyim. Okudukm yere baktim sunucuyu kiraliyoruz oysa aylik 100 dolarin uzerinde sunucu satin alip cpaneli kendi sunucumuza daha mantikli degilmi burayi anlamis degilim tesekurler |
|
| ||||
| ||||
|
aramıza hoşgeldiniz rober cPaneli 1500 dolarlık olarak alırsanız aynı anda tek sunucuda kullanabilirsiniz.Ömürboyu lisans sahibi olmuş olursunuz. lakin pek mantıklı değil açıkcası.sunucunuzu alacağınız verimerkezinde eğer ki cPanel lisansı ucuz ise bu 1500$ yatırımı yapmak akıl karı olmuyor. 25dolar örneğin cPanel lisansı layeredtech de. 1 yılda 300dolar 5 yılda 1500 dolar yapar 5 yıllık bir yatırıma göre mantıklı değil.ama sunucunuzu cPanel bayiliği olmayan yerlerden alacaksanız örneğin türkiyeden veya almanyadan o zaman bu yatırım mantıklı olabilir çünkü external lisans 50 dolar civarındadır. (external lisans verimerkezinizin dışında bir yerden aldığınız cPanel lisansıdır.dolayısı ile pahalıdır.) durum bundan ibaret
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
Sicak ilgin icin tesekur ederim. Forum köseniz gayet husuma gitti.Dilegim yakin ve uzak gelecekte daha guzel ilkelere imza atasiniz. Inanki internet dunyasinda ilk defadir bir forum kösesine yaziyorum bugune kadar hic bir yerde bir konu ele alip islemedim ama buarsi sicak ve sirin bir forum. Dediginiz adrese baktim layeredtech yalniz ordaki fiyatlar cok farkli cikti bu adresten cpaneli lisansi alirken bir cok ahiret sorusu cikti hangi operativ sistem hangi dil gibi bunlarad ayri ayri ek ucret cikariyor bu sayfadan cpaneli lisansi alacak olursam bir tek neyi göz önunde bulundurmaliyim benim bir websitem var ve cok önemli bunu guvenilir lokallerde kendi denetim cercevesinde yönetmek istiyorum,Peki bu cpanel lisansi alacgimiz yer adamlar isterse girip yine bizim kisisel bilgilerimizi denetleyebilirler amacim dusunmustum bir sunucu alip cazip bir fiyatla DELL sirketinde arkasindanda cpaneli lisansi alip websitemi kendi himayem altinda isletmekti.Ama senin dedigin gibi bir anlamda 25 USD varken 1500 USD alip yatirmakta delice bir tutumdur.Egerki bana konu hakkinda biraz daha ayrintilari aciklarsan sevinirim verdiginiz bu layeredtech adreste hangi sunucu almam gerekiyor bana tam olarak linki aktarirsan sevinirim. Dostane Selamlarimla Rober |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |