| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Videolu Dersler
Merhaba arkadaşlar, Cpanel ve Whm konusunda bir ekip oluştursak videolu dersler hazırlasak diyorum.Örneğin birisi whm'de reseller hesabı oluşturmayı biri Cpanel mail yönlendirmeyi gösteren videolar vb. gibi herkes bir şeyin ucundan tutsa çok yararlı olur diye düşünüyorum. |
|
| ||||
| ||||
|
Bunun için Macromedia Captiva isimli yazılımı kullanabiliriz. Yada sadece bu işi yapan ve fla dosyalarını satan firmalar var dışarıda onlardan satın alıpta koyabiliriz aslında
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
O eskidendi para olsa reseller için sponsor ararmıyım yahu
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Oda doğru canın sağolsun sinan abi |
|
| ||||
| ||||
|
sinan hoca gel ben sana sponsor olam vide işine gelince ben bikaçtane çektim ama hosting firmamın ismi var bi ara çekeriz bs screen record ile
__________________ As I Said,Death is not a solution for deads |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
iyi fikir herkese tek tek anlatma derdi olmaz =)
__________________ As I Said,Death is not a solution for deads |
|
| ||||
| ||||
| Doğru diyorsunda hasan hocanın sesi çıkmıyor. |
|
| ||||
| ||||
|
Onun işi başından aşkın şu sıralar eleman yapmış birde
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |