| |||||||
![]() |
| | LinkBack (3) | Thread Tools | Display Modes |
| ||||
| ||||
| ssh'a root olarak girip /scripts/upcp --force yazar mısın? Muhtemel bir ownership problemi var cPanel'de...
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
ustam nasıl olduysa o mevzu düzeldi fakat şimdide webmaile girerken aşağıdaki hatayı alıyorum :S Fatal error: Call to undefined method Registry::hasInterface() in /usr/local/cpanel/base/horde/config/prefs.php on line 134 |
|
| ||||
| ||||
|
horde sorunun için /scripts/convert2maildir /scripts/courierup --force /scripts/eximup --force |
|
| |||
| |||
|
ustam dediklerini harfiyen yerine getirdim fakat mevzu hala aynı ![]() Fatal error: Call to undefined method Registry::hasInterface() in /usr/local/cpanel/base/horde/config/prefs.php on line 134 |
|
| ||||
| ||||
|
reboot atmayı denedinmi. çünkü bu işlemleri yaptıysan hata vermemesi lazım. cpanel kullanmıyorum ben. reboot'tan sonra halen hata varsa, ilgili satırda ne yazıyor yapıştır buraya. |
|
| ||||
| ||||
|
işletim sistemin fedora mı?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
centos kullanıyorum reboot ettim fakat durum yine aynı aşağıdaki hatayı alıyorum Fatal error: Call to undefined method Registry::hasInterface() in /usr/local/cpanel/base/horde/config/prefs.php on line 134 |
|
| ||||
| ||||
|
çok garip.. sunucu bilgilerini PM atsana ilgileneyim.
|
| |||
| |||
| Fatal error: Call to undefined method Registry::hasInterface() in /usr/local/cpanel/base/horde/config/prefs.php on line 134 Türkçe sorunu çözüldümü acaba? Çözümü nasıl ? teşekkürler. |
| |||
| |||
| Çözüm
Arkadaşlar hata Apacheyi ve php yi update ettiğiniz için yaşanmakta. Apache 2.0 yada 2.2 ye geçtiğinizde ve php 5 kullandığınızda yaşanıyor diye tahmin ediyorum. Şöyle bir geçici çözüm buldum Önce hordeyi sıfırlayalım ./fullhordereset Ardından ingilizce dil dosyasını türkçesi ile değişelim. rm -Rf /usr/local/cpanel/base/horde/locale/en_US mv /usr/local/cpanel/base/horde/locale/tr_TR /usr/local/cpanel/base/horde/locale/en_US rm -Rf /usr/local/cpanel/base/horde/po/horde.pot mv /usr/local/cpanel/base/horde/po/tr_TR.po /usr/local/cpanel/base/horde/po/horde.pot Ardındanaşağıdaki hata mesajının görünmemesi için varsayılan dil belirleyelim. Call to undefined method Registry::hasInterface() in /usr/local/cpanel/base/horde/config/prefs.php on line 134 pico /usr/local/cpanel/base/horde/config/nls.php bul $nls['defaults']['language'] = ''; değiştir $nls['defaults']['language'] = 'en_US'; bul $nls['defaults']['charset'] = 'ISO-8859-1'; değiştir $nls['defaults']['charset'] = 'ISO-8859-9'; Farklı dilleri silelim sadece en_US bırakalım bu hariç $nls['languages']['en_US'] = 'English (American)'; tüm diğer $nls['languages'] ile başlayan dilleri sil Tamamdır artık hordeye English (American) olarak giren türkçe olarak devam eder fakat bu geçici çözümdür cpanelinizi FORCE update ettiğinizde eski haline döner. Sadece değiştirdiğiniz dosyaları chattr +i komutu ile korursanız update edilirken o dosyalar silinemez! |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/whm-soru-cevap/615-sunucumdan-saldiri-yapiliyor.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Horde Mail Problemi.. - Google - Webmaster Forum / Google Webmaster Fan | Post #0 | Refback | 16.01.08 03:01 | |
| Horde Mail Problemi.. - Sayfa 2 - Webmaster Forumu | This thread | Refback | 01.12.07 20:06 | |
| Horde Mail Problemi.. - Webmaster Forumu | Post #20 | Refback | 05.11.07 01:13 | |