| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Vps server zaman problemi
Merhaba arkadaşlar vps serverım 1 saat geri hosting firmasıyla görüştük bütün çalışmalarımıza rağmen düzelmiyor yaptıklarımız: Bir whmden timezone değiştirilmesi işe yaramıyor Ana server saatini 1 saat ileri almak işe yaramıyor Rdate komutuna erişim yasaklı Vbulletin forum kullanıyorum maalesef forum üzerindende birşey yapamadım. Son olarak whmede senkronize tıkladığım zaman doğru saati gösteriyor ama rdate komutuna erişim olmadığı için ayar yapılamıyor. Baika yapabileceğim birşey varmı? |
|
| ||||
| ||||
|
Bahsettiğiniz problem birçok kişide yaşanıyor ama kimse çözümü bulamamış.. VMWare kurulu bir sunucum olsa bakabilirdim ama yok malesef
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Anladım sanırım cpanelle ilgili bir bug bu dcde ilk vpsde birşey yoktu 2.cye geçtim sorun başladı 3.ye geçtim sorun devam ediyor |
|
| ||||
| ||||
|
hayır VMWare problemi bu cPanel ile alakası yok..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
ben kendi çabalarımla çözdüm sorunu dostum saniyesi saniyesinede olmasa bu komutla 2 dakka da bir saat güncelleniyor ve hiç bi sıkıntı olmuyor,(tecrübe ettim) ssh ye root olarak bağlan nano /etc/crontab komutunu gir en alt satıra aşağıdaki satırı yapıştır,ctrl X yapıp kaydet tamamdır */2 * * * * root rdate -s rdate.cpanel.net ben 2 dakikaya göre ayarladım o 2 yi değiştirerek daha az veya fazla zaman aralıklarında saati güncelletebilirsin... sen boşver vmware tools la uraşma ben 1 ay uraştım çareyi bunda gördüm... |
|
| ||||
| ||||
|
iyi bakalım hayırlı olsun
|
| |||
| |||
|
arkadaşlar bende rdate komut izni yok oyüzden bende çalışmaz bu olay vmware ile alakalı bir çözüm varmı?
|
|
| ||||
| ||||
|
malesef uzun süredir yok ancak biri bulup paylaşırsa memnun olacağız..
|
| |||
| |||
|
wmware cephesinden herhangi bir cevap yada çözüm yokmu?
|
|
| ||||
| ||||
|
Hayır. Forumlarını falan baya araştırdım ama yok.
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |