| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
merhaba 3 tane domain üzerinden yayın yapmak istiyorum whm den bunu yapma şansımız varmı? maskeli yönlendirme olmuyacak.
|
|
| |||
| |||
|
domainlerden biriyle hesabını aç ve sınırsız domain ekleme yetkisi ver. cpanel gir ve geriye kalan domainleri hesaba ekle.
|
|
| ||||
| ||||
|
senin dediğini yaptım ana domain e yönleniyor benim istediğim şu şekilde olacak ana domain => site.com/araba.html acılıyor => site.net/araba.html => site.org/araba.html maskesiz yönlendirmek olacak örnek bir site vereyim misafir.net 4 domain üzerinden işliyor. |
|
| ||||
| ||||
|
peki .com da yaptığımız değişiklikler .org da veya .net te de gerçekleşecek mi ? yoksa her uzantı farklı şekilde mi devam edecek ? yani senkronize mi olacak ?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
evet .com da yaptığımız değişikler .org & net te gözükecek
|
|
| |||
| |||
|
hesap açarken Domain Parks bölümünü 2 yap. daha sonra da cPanel e gir Parked Domains den domainleri ekle. not: host .com uzantıya açılmış ise Parked Domains e sadece .org .net uzantılı olanı yazacaksın. .com olan domaini yazmana gerek yok. |
|
| |||
| |||
|
bunu cpanele girmeden whm den de yapabilirsiniz bunun için yapmanız gereken "DNS Functions" kısmından "Park a Domain" linkinden park kısmından hesap adını seçip, domain to park kısmına da park edilecek yani diğer domainlerinizden birini yazmaktır. iyi çalışmalar |
|
| ||||
| ||||
|
goodboy sen bu işi biliyorsun
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |