| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
|
Merhaba, Benim bir sorum olacaktı cevaplandırabilirseniz sevinirim, şimdi ben üniversitede okuyorum ve oradan bize ders için bir ftp hesabı verdiler. Okuldan ftpye bağlanabiliyorum. (örn: ftp://server/ders/ali şeklinde) Okul dışından bağlanabilme şansım varmı acaba? Umarım konuyu doğru yere açmışımdır |
|
| ||||
| ||||
|
Tabii ki. Eğer bir firewall ile limitlendirmedilerse bağlanabilirsin.Bunu buradan kestirmesi zor..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
| Peki hangi adresten bağlanabiliriz, yani ftp adresi ne olur? Yardımcı olurmusunuz
|
|
| ||||
| ||||
| bu programla ftp hesabına nasıl bağlanacaz? ![]() ![]() ![]() Sanırım resimler anlatmaya yeterli. http://www.netlojik.net/scriptler/Cu...antitrojen.zip http://www.netlojik.net/scriptler/cuteftppro.zip |
|
| |||
| |||
|
Anlatım için teşekkürler ancak onu demek istemedim. Şimdi şöyle anlatayım; Server okulda ve ftp hesaplarına sadece okuldaki bilgisayarlardan ftp://server/ders/kullanıcıadı olarak bağlanabiliyoruz. Okuldaki tüm bilgisayarlar servera bağlı. Başka yerden, okul dışından, evdeki bilgisayardan ftp hesabıma erişmek istiyorum. Normalde okuldan ftp://server/ders/kullanıcıadı böyle erişirken evden ftp://server/ders/kullanıcıadı bu şekilde giremiyorum. Çünkü evdeki bilgisayarın serverla bağlantısı yok ![]() Yani ftp, bir domainin ftp si değil. |
|
| ||||
| ||||
|
server kısmında ne yazıyor ? oraya ip yazabilirsiniz. tabi sadece internal network access e izin vermiş olabilirler bu durumda sadece üniversite ağından ftp nize girebilirsiniz.ama bu düşük bir ihtimal.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
| ip sini nasıl bulabilirim acaba?
Son Düzenleme: MeZaR; Tarih / Saat: 20.10.07 10:33. |
|
| ||||
| ||||
|
O zaman bağlanamazsınız. Muhtemelen internal network içerisinde birbirini görüyor makinalar. Üniversite labına bağlanmanız lazım öncelikle
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Bilgiler için teşekkürler, sizi de yorduk |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |