| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Domain hakkında
Merhabalar, Arkadaşlar domain hakkında merak ettiğim birkaç şey var yardımcı olursanız sevinirim. Bir firmadan 1 yıl 10 gunce once kadar bir domain aldım, kaydedilen domaine whois çekince o firmanın bilgileri çıkıyor. o bilgileri nasıl değiştircem, domain 1 yılı geçtiğinden domaini tekrar kaydedebilirmiyim ..? Yardımlarınız için teşekkürler .. Surcu lisan ettiysek affola .. Ayrıca sunucuyu değiştirmeyi de düşünüyorum.Uygun bi kampanya yaparsanız yararlanmak isterim ![]() ------------ Bu arada hostbank omain kaydı yapmıyomusun.Siteyi aradım taradım bulamadım Last edited by erkahn; 17.10.07 at 13:42. |
|
| ||||
| ||||
|
yukarıda ne olmuş anlamadım ben. sunucu aldınız domain aldınız. arada birşeyler oldu. bilgi değiştirecekseniz domain paneliniz olması gerekiyor girip değiştireceksiniz.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Selam, domain adresleri genelde 1 yılı geçenler için 30 gün eski kaydeden sahibini bekler. Bu süreyi aşarsanız domain kayıt bedeli 175 usd'dir. Sunucu için hostbankla görüşmeni tavsiye ederim sana uygun birşeyler yapacaktır
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
hocam domainin 1 yılı doldurdu reseller club üyeliğimiz var domaini kaydetma sansımız var mıdır.yoksa tekrar kaydeden firmanın mı kayıt etmesı gerek
|
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba, Firmanın kayıt etmesini talep etmeniz lazım (175 usd gibi bir bedel isteyecek muhtemelen) eğer ödemek istemezseniz 45 gün daha bekleyin domain düşsün..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |