| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| PHP Cli nasıl yüklerim?
merhabalar, ostube scriptini yüklerken aşağıdaki gibi bir hata ile karşılaştım? Kod: The command line version of PHP could not be found. Please make sure that the cli version is installed, and that mysql.so is also activated for the cli. bu sorunu nasıl aşarım?? teşekkürler, |
|
| ||||
| ||||
|
Selam sshta, php -v yazıp buraya paste eder misin çıkan herşeyi? php Cli dye görmen lazım..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Failed loading /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_4.3.so: /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_4.3.so: undefined symbol: zend_hash_add_or_update PHP 5.2.4 (cli) (built: Oct 14 2007 01:17:22) Copyright (c) 1997-2007 The PHP Group Zend Engine v2.2.0, Copyright (c) 1998-2007 Zend Technologies with Suhosin v0.9.20, Copyright (c) 2002-2006, by Hardened-PHP Project |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba, öncelikle ioncube kurulumunda problem var :-) PHP 5.2.4 (cli) kısmında (cli) yazıyor yani php, command line interface olarak kurulu ki böylede olmak zorunda.. Sanıyorum sizin problem şu, video scriptinde her video upload edildiğinde otomatik olarak arkaplanda birşeyleri çalıştırıp videoyu flv şekline getirsin istiyorsunuz.. Bana kalırsa sunucunuzda Curl desteği yok. Bu işlemi yapmak için cron kullanabilirsiniz pek sağlıklı olmasada.. Her 5 dakikada bir o php dosyasını çağırır..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Tamam hocam teşekkürler, Sorunu hallettim )
|
|
| |||
| |||
| Aynı sorunu ben de yaşıyorum, nasıl hallettiniz acaba ? php -v ; PHP 5.2.5 (cli) (built: Aug 13 2008 21:36:59) Copyright (c) 1997-2007 The PHP Group Zend Engine v2.2.0, Copyright (c) 1998-2007 Zend Technologies with the ionCube PHP Loader v3.1.33, Copyright (c) 2002-2007, by ionCube Ltd., and with Zend Extension Manager v1.2.2, Copyright (c) 2003-2007, by Zend Technologies with Suhosin v0.9.25, Copyright (c) 2007, by SektionEins GmbH with Zend Optimizer v3.3.3, Copyright (c) 1998-2007, by Zend Technologies |
|
| ||||
| ||||
|
cPanel üzerinden open_basedir ayarını kullanıcı bazlı olarak iptal ediniz. iyi çalışmalar, |
|
| |||
| |||
|
Herhangi bir değişiklik yok, daha önceden denemiştim zaten. Halen The command line version of PHP could not be found. Please make sure that the cli version is installed, and that mysql.so is also activated for the cli. uyarısı :S Daha önce de php motion scriptini denemiştim o da kuruldu ancak çalışmamıştı. |
|
| ||||
| ||||
|
Güvenli mod kapalı mı?
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |