| |||||||
![]() |
| | LinkBack (1) | Thread Tools | Display Modes |
| ||||
| ||||
|
Merhaba Arkadaşlar, Sunucuma mplayer, mencoder, ruby, flvtool2 bileşenlerini verimerkezimden yetkili birisine yüklettirdim. Ancak şöyle bir sorun var; ![]() Resimde gördüğüm ilgili klasörlere girip dosyaların gerçekten varolup olmadığına bakıyorum SSH Dosya yönetimi ile. Görüyorumki hepsi yerli yerinde... Ancak neden böyle bir hata alıyorum anlamış değilim ...Lütfen yardım, kafayı yemek üzereyim... 1 haftadır Ostube denen şu bela scripti kurmaya çalışıyorum
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| ||||
| ||||
|
Tamam, şimdi şunları yapalım. Kurulumdan eminseniz, SSH'a girip which mencoder yazın, çıkan /path/to/mencoder metnini mencoder'in olduğu sağ kısma yapıştırın.. Diğer kalanlar içinde aynı şeyleri yapın problem çözülsün
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/site-server-genel/654-mplayer-mencoder-ruby-flvtool2-hakkinda-anlamadigim-bir-sorun.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Technorati: Discussion about “mplayer, mencoder, ruby, flvtool2 hakkında anlamadıÄ�ım bir sorun?” | This thread | Refback | 08.02.08 22:25 | |