| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Can't download daily-4587.cdiff from db.us.clamav.net
Arkadaşlar 2-3 gündür bu hatayı alıyorum ne yapmam lazım? Kod: ERROR: getpatch: Can't download daily-4587.cdiff from ClamAV database mirror ERROR: getpatch: Can't download daily-4588.cdiff from ClamAV database mirror |
|
| ||||
| ||||
|
mail olarak mı geliyor size bu ? nereden hata alıyorsunuz ? hata mesajı bu kadar mı ?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Selam, clamAV, Fantastico ve RvSkin sunucularında problem var. Sanki hepsi aynı sunucudaymış gibi downloadlarda problem çıkarıyor. Hele hele rvSkin kurmak bi ölüm oldu... Birkaç gün sonra yeniden denerseniz sevinirim.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
mesaj bu kadar. ayrıca rvskin yok ama bir ara fantastico dan bi sorunlar yaşamıştım alakası olabilir mi diyosunuz? |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
sinanında dediği gibi bir iki gün beklerseniz bu hatayı almayacağınızı umuyorum.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |