| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| plesk 8.1.1 awbs ye monta edilmiyormu doğrumu ya
ya ben biyerden awbs aldım herşeyini ayarladık pelski awbs ye uyduramda yetkili bana awbs nin 8.1.1 i desteklemediğini soyledı yeni surumlerini eklyıoruz dedi biaz saçma gedi kandırıyomu beni doğrumu acaba.?
|
|
| |||
| |||
|
tamamda burası whm / cpanel destek yeri.
|
|
| ||||
| ||||
| Ne Alaka Hocam. Awbs Destek Topici var gördüğün gibi forumda ve arkadaş sorusunu orada sormuş.Hocam Awbs Resmi Satıcı olan krackl consulting 'den profesyonel destek alırsan plesk'i Awbs'ye entegre eder diye düşünüyorum.Kolay Gelsin.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
|
Saol bakayımbi bide yanlıs yere yazmadımya yanlıso lmasında |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
5555 AWBS Yetkili Bayii Kurulum Host Alan Adı Host Sunucu İstanbul Türkiye AWBS olacak galba siz yanlış dediniz yoksa ben yalnış dedim. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
awbs yi ordan aldım zaten onlarda yapamadı olmadı |
|
| |||
| |||
| Duzeltme Evet bu arkadas AWBS yazilimini bizden aldi..Kendisinin windows sunucusu vardi. Ta en bastan satmadan once sunucusunun konfigurasyonlari hakkinda herseyim tam oldugu bilgisini aldik... Kendilerine kurma konusunda yardinci olacagimizda acikladik ki, hic bir AWBS Yetkili Saticisinin boyle bir zorunlulugu yoktur... Gel geleim sunusunda ki gerekli bilesenleri de yukledik..(Zend vs.) Fakat AWBS ile sunucuyu bir turlu konusturamadik. Onceleri hatanin bende ldugunu dusunuyordum ama, bu konuyla ilgili olan arkadaslarimdan destek istedim ama her kim el atiysa bana ayni cavabi verdi.. "Sunucuda problem var..." simdi bu arkadasimiz AWBS ini bir linux makineye kurdu ve sorunsuz calisiyor... Ama burada uzlerek goruyorum ki beni ve firmami töhmet altinda birakmis. Bir de bu arkadasin yazdigi su mesaji okuyun da nasil biri oldugunu gorun.. Awbs Arka Planına Nasıl Resım Koyarız.? Ustelik isa53 diye ban yiyince yeniden baska bir isimle uye olup konunun nasil yapildigini anlatmis bir de utanmadan..Sanirim yeni nicki de Sadecealan Bu aciklamayi yapma sebebim budur. Tekrar ediyroum Yapamadik diye bir sey soz konusu degildir.. Bilgilerinize Son Düzenleme: uguronur; Tarih / Saat: 09.01.08 23:13. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |