Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink)  
Alt 28.10.07, 09:44 AM
Fesih BICER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Fesih BICER Fesih BICER isimli Üye şimdilik offline konumundadır
fshbcr

Tecrübe Puanı: 1092
Fesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond repute
Fesih BICER - MSN üzeri Mesaj gönder
Merhaba

Bu sorunun cevabını 6-7 kez yazım bu foruma

Web üzerinden yüklenen dosyalarda owner yani sahip kişi değişir. yani ftp den dosyayı düzenlemenize ve silmenize izin vermez.

Bu sorundan kurtulmak için Host sağlayıcınıza başvurup. Kullanıcı adınız "ahmet" varsayarsak

"Dostum ftp yetkilerimde sorun var. ssh'den chown -R ahmet /home/ahmet/public_html tıklayabilirmisin" de. Sorunun düzelecektir. Ancak tekrar bir site üzerinden yüklenen components veya moduller yine aynı yetki hatası verecektir. Tekrar Host sağlayıcına başvurman lazım. aynı işlemi yapması için yani.

Ben ikide bir host sağlayıcına bunumu yaptırmam gerekir başka çare yokmu dersen. tabiki var Web üzerinden yüklediğin materyaller olduğu için web ftp kullanarak bu sorundan kurtulabiliriz.
Yani dosyalarının browserden yöneteceksin. ilgili scripti eklentiye ekliyorum.
Eklenmiş Dosya
Dosya tipi: rar GF-3XPLORER.rar (169,1 KB (Kilobyte), 62x kez indirilmiştir)