| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| xeon sunucu $50
Selam, arkadaşlar leaseweb.com firmasından 1 sunucu almıştım ama artık Türkiye içerisinden bir sunucuya taşındığım için bu sunucuyu devretmek istiyorum.. Xeon 3050 2.13 Ghz 1 gb ram 160 gb hdd 500 gb band plesk kurulu centos 5 bu sunucuyu 50 usd'den vereceğim. Sonraki ödemeleri 45 euro'dur ve ödemeleri direk LeaseWeb firmasına yapabilirsiniz.. ödeme tarihleri her ayın 25indedir. Saygılar.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
gerçekten güzel fiyat almayı düşünürdüm ama ram bilişim bana sağladı saolsun ehehe
|
|
| ||||
| ||||
|
RAM'den aldıysan satmam zaten müşterisini çalmam RAM'in
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Teş Ederim sinan.Millet bu sunucuyu ısrarla tavsiye ederim Sinan Günay bunu sağlam optimize etmiştir.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
evet kendimize aldık sonuçta makinayı
|
| ||||
| ||||
|
satılmıştır.
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |