| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| -bash: /scripts/named: No such file or directory diyor maalesef komutlar çalışmıyor.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
RAM, msnden bul beni çok merak ettim senin şu sorunu
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
/scripts/fixnamed --force denedinmi. denesene patlamaz sunucun. diyerleri çalışıyor. denemeden nasıl öğrenecen. hep bizmi kendi sunucumuzda deneyecez. hem ben cpaneli bırakalı 3 ay oldu |
|
| |||
| |||
|
bu sorunla ilgili çözümü bulabildiniz mi bende de aynı benzer bi sorun var. arkadaşlar forumun amacı bilgi paylaşımı değil mi,neden msn den görüşülüyor onu anlamış değilim.Eğer bu konuda bi gelişme varsa tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
|
|
| ||||
| ||||
|
Haklısın paylaşım ama daha önce başıma gelmeyen bir olaydı o yüzden MSN'den bilgileri göndermesini istemiştim o günden sonrada görüşemedik kendisiyle ![]() Sorunla ilgili araştırma yapamadım aynı olay başımıza gelirse yazabilirim nasıl çözüldüğünü.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
anlayışın için teşekkür ederim.benim sorunum biraz daha farklı galiba araştırma yapıyorum ama pek bişey bulamadım.forum da gereksiz konu açmak istemedim.bu gidişle başlık açmak şart oldu galiba, bu konuda yapılacak bişeyler varmıdır diye bu başlıktan bilgi almak istedim.dns restart ettiğimde aşağıdaki hatayı alıyorum.o kadar çok oynama yaptım, ama hiç bir sonuç vermedi bind restart edilmiyor. ssh erişiminde bile restart olmuyor.bütün komutları denedim ama hiç birinden sonuç çıkmadı. named has failed, please contact the sysadmin (result was "named is not running")...... Feb 12 17:04:18 ns1 named: zone .......bütün dns adresleri görüntüleniyor..... |
|
| ||||
| ||||
| Selam Arkadaslar Bendede named sorunu var ssh dan service named restart dedigimde aynen bu hatayi alyiorum Quote:
üstelik /scripts/fixnamed --force bu komutta ise dosya yok diyor -bash: /scripts/fixnamed: No such file or directory /scripts/named Whm de service status bölümünde kirmizi yaniyor named ayni sekil dosya yok diyor yardimci olursaniz sevinirim.. |
|
| |||
| |||
|
burasıda cevapsız kalmış forumda kendi sorunumla ilgili en az 20 yere baktım 20 side böyle havada kalmış
__________________ http://www.ismakina.org |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |