| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
|
MYSQL Serverine Bağlantı Kurulamıyor... Db Name Username Bütün Hersey Doğru Bir Şekilde Yapmama Rağmen Client does not support authentication protocol requested by server; consider upgrading MySQL client Böyle Bir Hata Alıyorum... Teşekkürler Iyi Çalışmalar |
|
| ||||
| ||||
| ssh'ta /scripts/mysqlup --force yazınız.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Tamam Arkadaşlar Hata Çözülmüştür.. Tşkler Sinan Eğer Başka Arkadaslarda Sunucuyu Başka Yere Taşıdıkları Zaman Böyle Bir Sorunla Karşılaşırsa SSH üzerinde mysql yazıp entere basın ve sırasıyla aşağıdaki komutları girin. SET PASSWORD FOR 'kullanici_adi'@'localhost' = OLD_PASSWORD('sifreniz'); FLUSH PRIVILEGES; Daha sonra CTRL+X ile çıkış yapın |
|
| ||||
| ||||
|
Önemli değil yardımcı olduysam mutlu oldum. Bu olay genelde tüm yeni kurulumlarda başımıza geliyor ve /scripts/mysqlup --force komutu ile çözülüyor. Başka birşeyler yapıp uğraşmanıza hiç gerek yok, komutu yazıp enterlayın yeter...
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Teşekkür Ederim Verdiğin Bilgi İçin Sinan Yardımcı Olacaktır...
|
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
|
|
| ||||
| ||||
| Sunucuyu mu ? O ne demek öyle (hostingmi taşıyorsun mysql server mi ) Neyin yeni kurlumunda ?
__________________ Çok kaygı çekme, mukadder olan olur, takdir olunan rızkın da sana gelir.[Hz Muhammed (S.A.V)] Şiir vardır ki, hikmettir. Beyân vardır ki, büyüdür.[Hz Muhammed (S.A.V)] Kim, bir zümreye benzemeye çalışırsa, o, onlardandır.[Hz Muhammed (S.A.V)] Hikmetin başı, Allah korkusudur.[Hz Muhammed (S.A.V)] Elif Lam Mim. İnsanlar "inandık" deyip kurutlacaklarınımı sanırlar [Ankebut ,1] |
|
| ||||
| ||||
|
Tespara, Türk Dil Kurumu forumu için google'da bir arama yap gel sen en iyisi. Senin dediğini ben anlıyorsam benim dediğimi sen anlıyorsan kendini kasmaya gereNk yok diye düşünüyorum amacımız server desteği vermek dil desteği değil. Biraz hava al gel sonra görüşelim.
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |