| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| cpanele giremiyorum..Lütfen acil yardım.
c panele giriş yapamıyorum.sitenin yedeğini almak için uğraşıyordum.. veritabanı diye bir yrlere girdim.orda benden bir şifre istedi..bende cpanel şifresini girdim kaydedildi dedi..daha sonra c panele giriş yaptımmı yapmadımmı bilemiyorum ama şu anda giriş yapamıyorum. filezilla dan giriş yapıyorum bana şöyle bir hata veriyor..çok acil yardım ederseniz sevinirimm.. Komut: USER ayancika Cevap: 331 User ayancika OK. Password required Komut: PASS ******** Cevap: 530 Login authentication failed Hata: Sunucuya bağlantı kurulamıyor |
|
| ||||
| ||||
|
domain adresinizi pingleyip açık mı kapalı mı bakar mısınız?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
ben bu konularda çok acamiyim..o dediğinizi yapmam mükün değil..ben size site bilgilerini versem bunu çözmeniz mümkünmü acam..gerçekten bilgim çok az..
|
|
| |||
| |||
|
ayrıca sitem çalışıyor... admin panel çalışıyor..site adresi. AĞAÇLI KÖYÜ -WEB PORTALI |
|
| |||
| |||
|
Arkadaşlar lütfen yardım..birileri yardımcı olsun..diyelimki cpanel şifresiniunuttum..bidaha giremeyecekmiyiz..bunun bir çözümü olmalı..acemiliğime verin beni cpanle kavuşturun
|
|
| |||
| |||
|
Merak etme birşey olmaz ... Hostunuzu aldığınız yere belirtin cpanel şifrenizi değiştirip size versinler.. Yenisini..
|
|
| |||
| |||
| sakin..
sakin ve sabırlı olmak lazım butür işlerde
|
|
| ||||
| ||||
| Free online network utilities - traceroute, nslookup, automatic whois lookup, ping, finger burdan domain dossier i tıkla Ardından sitenin adını gir bak bakaım DNS zoneları duruyor mu ? Duruyorsa yani IP adresi varsa FTP Programına site adı yerine bunu da yazabilirsin Eger şifreni unuttuysan Module aktif ise siteadin.com/cpanel yanlış deneme sonunda reset password diyecektir.. Hadi oda olmadı söyle hosting şirketine msnden , msn destekleri yoksa Ticket aç |
|
| ||||
| ||||
|
Kullanıcı adınız veya şifreniz hatalı görünüyor.. Hosting servis sağlayıcınızla görüşüp şifrenizin değiştirilmesini talep ederseniz sorun düzelecektir.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |