| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| FFMpeg Yükleem Sorunu
Merhaba Arkadaşlar, FFMpeg Kurulum Makalesini dikkatlice okudum, Teker teker uygulamaya çalıştım.Hata aldım tekrar denedim, hata aldım kontrol ederek dikkatlice tekrar denedim 3. Denememe rağmen kuramadım.Aldığım hatalar aşağıdaki gibidir, Yanıt verebilirseniz çok memnun olurum... İyi Günler,İyi Çalışmalar... Ural İKİNCİ -------- 8. Adımın sonunda [root@client-200-200 faad2]# make;make install Makefile:611: *** missing separator. Stop. Makefile:611: *** missing separator. Stop. Şöyle bir hata aldım, ne yapmam gerekir,Tüm aşamaları uyguladım ama ilk seferde çalışmadı 2. Denemem. -------------- 2. aldığım hata 11) x264 ü yükleyin # cd x264 # ./configure --enable-shared # make;make install # cd .. manuel olarak indirip denedim olmadı, Ayrıca svn checkout svn://svn.mplayerhq.hu/ffmpeg/trunk ffmpeg svn co svn://svn.videolan.org/x264/trunk x264 komutlarıda çalışmadı. |
|
| |||
| |||
|
arkadaşlar yardım edecek kimse yokmu bendede oldu aynısı lütfen ilgilenirseniz sevinirim...
|
|
| ||||
| ||||
|
Arkadaşlar merhaba, Lütfen ikinizde işletim sisteminizi yazını z
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Öncelikle çok teşekkür ederim, WHM 11.11.0 cPanel 11.15.0-R17827 CENTOS Enterprise 4.5 i686 on standard - WHM X v3.1.0 |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |