| |||||||
![]() |
| | LinkBack (4) | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba, Elbette kurarsan daha iyi olur hayır bir sorun olmaz.. Ama dos_evasive içindeki apf kısımlarını csf ile değiştirmen gerekebilir. İyi çalışmalar
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Teşekkür ederim sinangunay. Hemen deneyeceğim.
|
|
| |||
| |||
|
musterilerim sorun cıkartmaya basladı gereksiz cok ban atıyor ne yapabiliriz
|
|
| ||||
| ||||
|
webmasterz, sen hackhelldeki DeviL mısın?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
aynen gereksiz banlar can sıkıyor bazen
|
|
| |||
| |||
|
şimdiden söyleyeyim. virtuozzo ile oluşturulan vps lerde çalışmaz. |
|
| ||||
| ||||
| Kurdum ne olacak şimdi, hiç mi çalışmaz ?
__________________ Profesyonel phpBB3 hizmetleri |
|
| ||||
| ||||
|
çalışacak elbette ama, ayarlarda MONOTLIC_KERNEL diye bir olay var onu 1 yapın (enable)
|
| ||||
| ||||
|
Tüm ayarları resimdeki gibi tek tek yaptım: MONOTLIC_KERNEL, ayarını yapmıştım, bir ayarın monotlic karnel ile çalışmadığını belirtti, onu da kapattım. start yapıyorum, ancak halen kırmızı "stopped" yazıyordu, en sonunda test olayını kapadım. reboot yaptım, VPS'e bir daha ulaşamadım, virtouzzo ile son yedeğimi geri aldım
__________________ Profesyonel phpBB3 hizmetleri |
|
| ||||
| ||||
|
Hmmm... Peki şey sordunuz mu. Firmaya bi sorun ana makinada firewall var mı yokmu diye. Çünkü VZ ile oluşturulan VPS'lerde ana makinada firewall varsa tüm VPS'leri etkiliyor..
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/guvenlik-makaleleri/176-csf-configserver-security-firewall.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| CSF(ConfigServer Security & Firewall) Kurulum + Ayalar Resimli Anlatım - YasamTR.Com | This thread | Pingback | 28.10.07 19:55 | |
| CSF(ConfigServer Security & Firewall) Kurulum + Ayalar Resimli Anlatım - Webmaster Forum | This thread | Pingback | 13.08.07 17:52 | |
| (CSF) ConfigServer Security & Firewall - Sayfa 2 - Webmaster Forum | This thread | Refback | 07.08.07 11:15 | |
| Makalelerimiz (Ç)alanlar - rhc.com.tr - cpanel.com.tr - Sayfa 3 - Webmaster Forum | This thread | Refback | 31.07.07 02:51 | |