| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Birçok sorun
Merhaba; Öncelikle site çok güzel olmuş tebrikler. Şimdi sorunları mı teker teker yazacam. - Öncelikle nameserver ayarlarını doğru yaptığımı düşünüyorum. Fakat cPanel'e girmesine rağmen FTP'ye giriş yapmıyor. - MySQL oluşturamıyorum. Nedenini bulamadım, sanırım kurulu değil. Nasıl kuracağımıda bilmiyorum :o şimdilik 2 tane gerisinide yazağım ilerleyen dakikalarda.. |
|
| ||||
| ||||
|
nsler 24-72 saat sürecinde yönlenmektedir.bekleyiniz. mysql db oluşturma hakkındaki şu makaleleri inceleyiniz.eğer hata alıyorsanız hatayı detaylı olarak buraya yazınız cPanel'de Veritabanı Yönetimi(resimli) CPanel'de MYSQL Yönetimi
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
Sorumu yanlış anladınız. Ben veritabanı oluşturmayı biliyorum fakat oluşturamıyorum. Oluştururken herhangi bir hata mesajı almıyorum fakat cPanel'e girdiğimde sol menüdeki MySQL Database sayısını gösteren alanda şu yazı bulunuyor: "Error while connecting to MySQL. Failover enacted." Ne demek istiyor anlayamadım. Sanırım bu yüzden oluşturamıyorum. |
|
| |||
| |||
| FTP'ye giriş olayını hallettim. Başkalarınında başına gelebilir diyerek yazıyorum; WHM'de restart service diye bir bölüm var, ordan ftp'ye reboot atın düzeliyor. |
|
| ||||
| ||||
| ftp servisiniz düşmüş.probleminiz bu imiş. diğer probleminizi cPaneli güncelleyerek çözebilirsiniz
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
MySQL sorununuda SSH'a bağlanıp; "/scripts/mysqlup --force" yazarak hallettik. Teşekkürler. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |