| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
|
Arkadaşlar 5 gündür uğraşıyorum domainleri sunucuya yönlendirmeyi bir türlü başaramadım.en son server aldığım yerdeki arkadaş ayar yaptım dedi ama hala durum hala aynı , ip den giriş yapılıyor ama domainler bir türlü açılmıyor.lütfen yardım edin.
|
|
| ||||
| ||||
|
Server İp'lerini domainize altname server oluşturduysanız ve iki oldu ise sorunsuz sitelerin açılması gerek, açılmıyorsa anlayınki namedlarda problem var service named restart yazın lütfen ve tekrar deneyin sonucu yazın.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
|
dediğinizi yaptım ama hala aynı
|
|
| ||||
| ||||
|
Lütfen daha detaylı bilgi verin!
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
domain ns oluşturuldu.whm ayarlarıda yapıldı ama domainlere tıklayınca sayfa görüntülenemiyor.
|
|
| |||
| |||
|
sorunu çözdüm teşk.
|
|
| ||||
| ||||
|
problem neymiş ve nasıl çözdünüz paylaşırsanız sevinirim bizde öğrenmiş oluruz
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |