| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Bütün Radyoları Tek Komutla Açmak ?
Merhaba, Ben bir sitede bir makale okumuştum linux serverlarda servera reboot atınca radyolar bildiğimiz gibi kapanıyor bunları sshdan teker teker açmak gerekiyor fakat bir kaç değişiklikle bunların tek seferde açılacağını okumuştum bir makalede fakat bu makaleyi bulamadım ve sizin bana bu konuda yarımcı olabileceğinizi düşündüm yayınlarsanız sevinirim Teşekkür Ederim. |
|
| ||||
| ||||
|
cron çalıştırmanı hiç tavsiye etmem. extra bir işlem demektir. zaten bir sunucuda maximum kaç radyo varki. hepsini tek tek açmak 10 dakikanı almaz. Çünkü cron belirledin zamanlarda radyoyu kontrol edip kapalımı açıkmı diye hep kontrol edecektir ör: 5 dk bir. ikinicidez avantajı ise en önemlisi ise sunucunda apf kurulu değilse benimki gibi mesela. o zaman radyo portları hep açık kalacaktır. yani sen radyo dosyalarını silsende radyo açık kalacak yayına devam edecektir. taki servere reboot atana kadar. Ben illa cron ile başlatmak istiyorum diyorsan ilgili bir yaz bende görmüştüm ya zone veya r10 sitesinde yazılı olacaktı. görürsem eklerim buraya linki ben 2 aydır servere reboot atmamışım mesela niye 2 ayda bir yapacağım 10 dakikalık işlem için cron çalıştırayımki ?
|
|
| ||||
| ||||
|
evet r10da ufuk gedik anlatmıştı fakat tekrar baktım göremedim konu silindi demek ki ama açıklamaların mantıklı geldi haklısın aslında tek tek açarız bizde |
|
| |||
| |||
|
Forumda vardı sanırım. Bash Script ile hallediliyordu...
__________________ halid-can! |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |