Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink)  
Alt 15.11.07, 11:13 PM
WHMSonic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WHMSonic WHMSonic isimli Üye şimdilik offline konumundadır
WHM Developer

Tecrübe Puanı: 31
WHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond repute
Piyasada buna uygun toplu email gönderebileceğiniz bir script yok sanıyorum araştırmadım ama basit bir şekilde mysql yolu ile kendinizde yazabilirsiniz, fakat önermiyorum nedeni ise yukardaki yol ile email gönderdiğinizde gönderen email IP kısmında serverınızın ana IP'si yer almaktadır dolayısı ile toplu gönderimlerde herhangi bir black liste düşmeniz durumunda server IP direk olarak black liste girer ve problemler yaratacaktır.

Tavsiyem iş siteleriniz için, otomatik email gönderimleriniz için, veya üyelik scriptlerinizde email doğrulama vs için kullanmanız.

Dilerseniz ufak bir script yazabilirim toplu gönderim için, fakat ilerde serverınızın ana ipsi için oluşabilecek black list kayıtlarından beni sorumlu tutmayın Eğer bir kaç istek daha varsa bu konuda bir kaç gün içinde ufak bir script yazar burdan yayınlarım.
www.whmsonic.com