| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Sunucu Ayarı Bulamadım Pls
Arkadaşlar Sunucuda Bazı Güvenlik Ayarlarıyla Oynamıştım Ayardan Sonra Vbulletin Sitelerinde Şu Sorunla Karşılaştım :S Her Hangi Bir Tema da Bir Ayar Yaptıgımızda Şöle Bir Yazı Çıkıyor :s Bu '' Biçim için aktüelleştirilmiş Biçim bilgileri ve Alt biçimleri için...... Fatal error: Invalid styleid specified in /includes/adminfunctions_template.php on line 324 Böle Bir Sorun Çıkıyor ve Degiştridigimiz Ayarları Kayıt Etmiyor Ben Sıfır Bir Vb Kurdum Ama Sonuç Gene Aynı Degişme Yok Aynı Hata Sıfır vb Forumdada Çıkıyor. Ben Biraz Araştırma Yaptım Belki Dogru Belki Yanlış Bir Bilgi Ama DISABLE_HOOKS Ayarlarından Kaynaklandıgına Benzer Bazı Yazılarla Karşılaştım Bu Konuda Bilginiz Varsa Yardımlarınızı Bekliyorum Şimdiden Teşekkür Ederim |
|
| |||
| |||
|
Arkadaşlar Bu Konuda Bilgisi Olan Arkadaşlar Varsa Bilgilerini Bizimle Paylaşırsa Çook Sevinirim ![]() Benim İçin Çok Önemli |
|
| |||
| |||
|
Safe Mod ile oynamış olabilirmisiniz acaba ? vBulletinde Hook sistemi Safe Mod ile alakalıdır, ayrıca Safe Modu on off yaptığınızda vbulletin seçeneklerindende Safe Mod için uygun olan seçeneği işaretlemelisiniz.
|
|
| |||
| |||
|
Arkadaşlar Malesef Safe Mode Ayarlarını Degüştirdim Kapattım Açtım :S Ama Gene Aynı Bilen Arkadaşlar Varsa Çözüm Yolunu Anlatırlarsa Sevinirim Dedigim Gibi Daha Dün Yoktu Ama Bugun Her Vb Sitesinden Hata Gösteriyor Arkadaşlar Çok Önemli Benim İçin Bilginiz Varsa Paylaşın |
|
| |||
| |||
|
Sunucudaki tmp ayarlarıyla oynadıysanız ondanda yapabilme ihtimali büyük..
|
|
| ||||
| ||||
|
Sunucu cPanel mi ?
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |