| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Sunucu için hangi dağıtımı kurmalıyım ?
Sağlam ve stabil bir sunucu için hangi dağıtımı kurmalıyım ? Debian sizce nasıldır ? Zorluğu önemli değil...
|
|
| ||||
| ||||
|
Centos tavsiyemdir
|
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
ama ben centoscuyum. freebsd de olabilir.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Ubuntu tek geçerim. Çok hızlı bence.
|
|
| |||
| |||
|
CENTOS Enterprise 4.5 ve ya REDHAT Enterprise 4 ama en babası freebsd |
|
| ||||
| ||||
|
Debian = web sunucusu / 10 numara centOS = web sunucusu / 9 numara BSD Türevleri anlamasıda kullanmasıda zor ama işi çözdükten sonra BSD'siz yapamazsınız
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Bir sitede makale okurken gözüme ilişti, ; "Neden Debian ı seviyorum? Ben Debian ı tanıdıkça sevdim. Debian tıpkı peşinden koşulan gizemli kızlar gibi. Mücadele vermeden ona asla ulaşamazsınız... ve onun için mücadele ettikçe çabalarınızın boşa olmadığını görürsünüz. Size göz kırpar... umut verir... yavaş yavaş onu tanımaya başlarsınız. Tanıdıkça onu daha da çok seversiniz... O asla kartlarını hemen açmaz. Kartlar yavaş yavaş ve sizin çabanıza eşdeğer olarak açılır. Günün birinde tüm kartlar açılmış olsa bile ondan vazgeçemezsiniz. Çünkü ona her bakışınızda kendi emeğinizin meyvelerini görürsünüz. İşte Ben Debian ı bu yüzden seviyorum" demiş... Benim hislerimede tercüman olmuş |
|
| ||||
| ||||
|
Centos forever |
|
| |||
| |||
|
Bu arada bu bilgiyide az önce öğrendim ve Debian için kararlılığım iyice pekişti, ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama birkaç makalede Google'ninde Debian üzerine kurulu olduğunu okudum, inşallah yanlış değildir |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |