| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Site bazı kişilerde açılmıyor(muş)
Müşterimin birisi bugün sitesinin bazı üyelerinde açılıp bazı üyelerinde açılmadıgını söyledi.Sorun uzun zamandır varmış. Bind'i resetledim fakat bir düzelme olmadı. Sorunuda ilk defa duydum. Sizce neden olabilir |
|
| ||||
| ||||
|
named.conf içine 4.2.2.1 ekle
|
|
| ||||
| ||||
|
/etc/named.conf dediginiz yer sanırım.Burada hangi kısma ekleyecegiz ? acl "trusted" { buranın altına eklesek mesela ![]() Birde yeni bişey öğrendim.Site vBulletin ve bir kişi birisine rep verince siteye giremiyor :S |
|
| ||||
| ||||
|
pardon yalnış demişim. resolv.conf içine ekle. oda etc içinde olması lazım nameserver 4.2.2.1 şeklinde yani. diğerleride dursun. rep ile ilgil onay banlanma ile alakalı. sunucuya angi güvenlik paketlerini kurmuşsun |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
)
__________________ halid-can! |
|
| ||||
| ||||
|
csf ve mod_security kurulu. Tamam nameserver 4.2.2.1 ekledim.Müşteriden gelecek cevabı bekliyorum. @Dexigner : O dedigin gözükmüyor ama yasa dışı bişey yok |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ halid-can! |
|
| ||||
| ||||
|
mod_security banlamaz sadece 406 hata sayfasıyla ilgili linke girişi engeller. csf nin işleyişi hakkında bilgim yok belki sorun ondan olabilir.
|
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Bildiğimiz halis muhlis LayeredTech.Nx'dada var sunucu ama onda sorun çıkmıyor nedense |
|
| ||||
| ||||
| o dediğin yer n i x c o n olsa gerek oraya bir dedicated müşterimi gönderdim aylık tekili 1 bucuk milyon ziyeretci olan bir müşterimi 3 aydır sorun yaşamıyor. ama ssh den dosya çekince hız düşük. 600 kb/sn ile dosya çekiyor. oda önemli bir sorun değil. kendi barındığım yerde 16mb/sn ile dosya çektiğimi gördüm.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |