| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Satılık Awbs Template
SiteÖn İzleme Fiyat:100$ Site Ön İzleme Fiyat:150$ Site Ön İzleme Fiyat:150$ İletişim: info@creaop.com Creaop Internet Hizmetleri |
|
| |||
| |||
|
çok pahalı
|
|
| |||
| |||
|
Fiyatlarımız tasarımlara gore uygun.Arastırın,bızıde arastırın zten verılen yorumlarda anlarsınz.Ama yınede fıyatlarda yardımcı olurum. Saygılar |
|
| ||||
| ||||
|
r10 da bu teman için bi yorum yapmıştım zaten kalıplaşmış bi tema imajları değiştirip herkesin rahatlıkla yapabiliceği bir tema 100$ çok fazla
|
|
| |||
| |||
|
Tickhi ilkdefa senden pahalı diye bir yorum alıyorum Herkese saygı duyarım tasarımlarım bunlar fiyatlarım bunlar ilgilenen arkadaslara duyurulur..Saygılar. |
|
| ||||
| ||||
| HEKİMABİ'de100 YTL ile 150 YTL arası tema fiyatları bunlardan düşük fiyatlarada resimlerden oluşan tema olur sanırım bizim tasarladığımız temalar yazı tabanlı herkezin editleyebileceği temalar piyasada 50 ytl ye tema satıyorlar tamamı resimlerden oluşuyor photoshop bilmeyen birşey yapamıyor. |
|
| |||
| |||
|
hekimabi gerçekten güzel tasarımlar mevcut ama bu emek meselesi arkadaş 150$ demiş bize saygı duymek düşer ister alırız ister almayız ama konuyu yok şurda şu kadar gibi yazılarla karalamak bende çirkin.
|
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
2. tema çok hoşuma gitti arkadaşım güzel baya ![]() Bana PM ile ulaşırsan seninle iş görüşmek istiyorum..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |