| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Forumun tepesine radyo koymak istiyorum
ben vbulletin forumun tepesine iframe radyo yerleştirmek istiyorum bunu forumda sorun çıkarmadan nasıl gerçekleştirebilirm... bi kere denemiştim fakat forumda sorun çıkarmıştı ana sayfaya tıklayınca playerı çiftlemişti.. bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
|
|
| ||||
| ||||
|
forumzede.com daki gibi istiyorsan dosyaları paylaşabilrim
|
|
| |||
| |||
|
Arkadaşım Bu Ekledigim Dosyadaki Radyoyu Ekle Sitene Dene İndex.html Dosyasını Ftp' Root Ana Bölüme Ekleyecen Diger Player Klasörünüde Gene Ana Klasörü Upload Edecen İndex.html Dosyasının İçindeki Kod: 'Buraya Site Adresini Yazacaksın' Açılmasını İstedigin Sitenini Adresini Yazacaksın Birde Çalan Radyo Kanalını Ayarlamak İçinde Kod: Player/player.config.js Kod: 'var mediaURL' Dosya Ekterdir |
|
| ||||
| ||||
| normal shoutcast radyo ile mi yayın yapılıyor ?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
Paylaştıgım Dosya Kod: forumzede.com Ama Sölim Bu Sitedeki Radyo Script Sorun Var Yukarıya Kaldırdıgımızda Radyonun Durdurdugu Alan Beyaz Olarak Kalıyor + Kaydırma Çubugu Sabit Olarak Kalmış Benim Görüşümce |
|
| ||||
| ||||
|
| ||||
| ||||
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
ama hangisi prowas senin eklentin mi yoksa tickhi senin aquamp mı ? -- ve şimdi gördüm ie de çalışır ff de çalışmaz yazmışsın. ff ile çalışmıyorsa bir anlamı yok. ff ile tam uyumlu sorunsuz bir eklenti var mı ?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
benimki aquamp ayrıca php ye çevrilmiş olarak benim verdiğim
|
|
| ||||
| ||||
|
ff ile çalışan ben bulamadım malesef ff ile çalışmaması dezavantaj ama hiç olmamasından iyidir |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |