| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Tek Domain, Birden Fazla Forum, Tek Üyelik?
merhaba sevgili whm destek sevenler. ben bir site açıcam fakat şöyle birşey istiyorum. birden fazla forum kurucam mesela 3 tane forum kurucam ve bunlar ya alt domainde olucak yada /forum.. şeklinde şimdi istediğim 3 forumdaki konular farklı farklı olucak bağımsız olucak birbirlerinden ama bir foruma üye olan 3 ünede üye olmuş olucak.. sadece üyeleri ortak olarak kullanabileceğim bu şekilde 3 forum kurmam için bir forum sistemi var mı....
|
|
| ||||
| ||||
|
öyle bir sistem yok olmasına da imkan yok gibi
__________________ Y.Emre Çörekci Str.MaNiaCc@GmaiL.Com Telefon : 05468738836 |
|
| |||
| |||
|
ya ben böyle bişiler duymuştum bir ara onun için açtım. bana vb de olabiliyo falan demişlerdi. aslı var mı diye açtım konuyu..
|
|
| ||||
| ||||
|
bir script yazarsın ve forumuna üye olan diğer forumlarada otomatik üye olmalarını sağlarsın.
|
|
| |||
| |||
|
şimdi aklıma şöyle bişi geldi. belirli aralıklarla phpmyadminden members sql dosyasını diğerlerine kopyalasam. böylece üyeler hepsine geçmiş olmaz mı.... üyelik için sadece 1 forumu aktif etsem diğer forumlardan üyeliği kapatsam ve membersı tek üyelik olan forumun sqlinden çeksem diğerlerine kopyalasam olabilir mi sizce böyle bişi
|
|
| ||||
| ||||
|
dediğin yöntemlede olur ama çok uğraşırsın. hergün öyle ordan oraya taşımamı yapacan? scripte göre değişir. örneğin vbulletinde üyeler için 3-5 tablo var. scripte bakmadan birşey söylemek yalnış olur. |
|
| |||
| |||
|
işte o scripti nerde bulucam nasıl yazıcam o mesele... benim söylediğim amele yöntemi . script olayı beni biraz aşıyo...
|
|
| ||||
| ||||
|
öyle bir script varmıdır yokmudur bilemiyorum hiç görmedim işin hakkını ödersen yapabilecek olanlar çok.
|
|
| |||
| |||
|
ewet burdan duyurulur. böyle bir scripti yazabilecek arkadaş kaç kuruşa yazar....
|
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
kaç tane forumun var ve isimleri neler?
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |