| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| gelin sunucu toplayalým
arkadaþlar ben bir sunucu alýcam ve özelliklerini burda beraber belirlemek istiyorum. lokasyon türkiye olucak. 4 gb rami kesin takýyorum. diðer uyum özellikleri için sizden fikir bekliyorum... anakart harddsik iþlemci v.s. sunucuda normal siteler - radyolar - forumlar- forumlar daha aðýrlýklý olucak.. sizde nasýl bir makina toplamalýyým ve fiyatý tahmini ne kadara gelir... |
|
| ||||
| ||||
|
radyolar olacaksa neden türkiye ?
|
|
| ||||
| ||||
| Amd X2 6000 Dual Core Ýþlemci - Hepsiburada.com | Akıllı AlışveriÅŸ Burada | Bilgisayar | AMD ATHLON 64 X2 DUAL 6000+ 3.0GHz (SOKET 940) KUTULU İŞLEMCİ ADX6000CZBOX 4 X 1 Gb Ddr 667MHZ Kingston Ram - Hepsiburada.com | Akıllı AlışveriÅŸ Burada | Bilgisayar | KINGSTON 1GB 667MHZ DDR2 MEMORY KVR667D2N5/1G SEAGATE 250GB 7200RPM 16MB NCQ SATA2 SABÝT DÝSK Hepsiburada.com | Akıllı AlışveriÅŸ Burada | Bilgisayar | SEAGATE 250GB 7200RPM 16MB NCQ SATA2 SABİT DİSK FEEL HURRICANE 350W ATX KASA FL460BS Hepsiburada.com | Akıllı AlışveriÅŸ Burada | Bilgisayar | FEEL HURRICANE 350W ATX KASA FL460BS Kendine birde kendin anakart seç canavar olsun.Biz kullanýyoruz.Gayet memnunuz.Co-Loc içinde yardýmcý olabililirim size. Rep puanýmý beklerim
__________________ RAMBiliþim Ýnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
| aynen radyo olucaksa netdirekt der tek geçerim
__________________ RAMBiliþim Ýnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
|
peki ben biþi sorýyým neden radyo olucaksa türkiye deðil...
|
|
| ||||
| ||||
|
radyo için türkiyede band yeterli olmayacaktýr trafik yetmeyebilir. Rambilisim bu arada ramler 667 mhz yerine 800 mhz olsa çok az fiyat farký var ama perf. farký çok büyük daha hoþ olurdu
|
|
| |||
| |||
|
band yetmemesi gibi bi sýkýntý yok... artýk türkiyede yurt dýþýný yakalýyo yavaþ yavaþ... rambiliþimin topladýðý makina performans açýsýndan yeterli olucakmýdýr sizce.. 667 yerine 800 daha ii olur tabiki |
|
| |||
| |||
| Alýntý:
__________________ halid-can! |
|
| |||
| |||
|
kabul istersen þimdi veriyim sana... bu toplýyacaðým benim 2. sunucum olucak. söyle kaç kiþilik radyo istiyosun. herkesin önünde yazdýn. elini taþýn altýna koydun alýcaksýn artýk... evet dexigner cvp bekliyorum... valla ben bilmem bütün forum þahit türkiye lokasyonlu radyo veriyorum hemde tam 10 tane + peþin para....
|
|
| |||
| |||
|
bak normalde almanya fiyatýna vereceksin ama kabul mü türkiye ile y.dýþý internet fiyatlarý ayný düzeye çýkýyo dedin ![]() 64 kullanýcýlý radyoyu 7x24 kullaným için aylýk 30 YTL ye vereceksin ![]() 10 tane alsam 640 yapar yani 300 ytl aylýk...senin sunucu sadece bana çalýþýr... Türkiyede RADYO ÝÞÝ YÜRÜMEZZZZZ!!! Türkiyenin en çok ( internet üzerinden ) dinlenen radyosu showradyo bile almanya lokasyonlu çalýþýyor ![]() 100 Mbit full kapasite kullanýyor...
__________________ halid-can! |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |