| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
|
Harika çalışıyor mu?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
müsteri hesabına giriyoruz Kod: su - musteri Kod: pico radyobaslat Kod: #!/bin/bash cd /home/musteri/radyo/ ./sc_serv >/dev/null & exit 0 Kod: chmod 755 radyobaslat Kod: pico /etc/rc.d/rc.local Kod: su -c "/home/musteri/radyobaslat" musteri su -c "/home/musteri1/radyobaslat" musteri1 su -c "/home/musteri2/radyobaslat" musteri2 su -c "/home/musteri3/radyobaslat" musteri3 su -c "/home/musteri4/radyobaslat" musteri4 su -c "/home/musteri5/radyobaslat" musteri5 su -c "/home/musteri6/radyobaslat" musteri6 kolay gelsin..
__________________ CahiL Bir kimsenin yanında Kitap gibi sesiz OL..! |
|
| ||||
| ||||
|
icine asagıdaki kodu kendi müsterinize göre düzeltip yazıyoruz Kod: #!/bin/bash cd /home/musteri/radyo/ ./sc_serv >/dev/null & exit 0 her müşteriye ayrı ayrımı ayarlayacağız bunu |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Evet Dogrudur
|
| |||
| |||
| cd /home nano radyobaslat.sh dosyanın içine şunları yazıp kaydedin.. Kod: #!/bin/bashcd /radyo/musteri1; ./sc_serv chmod 755 radyobaslat.sh nano /etc/rc.local rc.local içine en alta, şunları ekleyip kaydedip çıkın... /home/radyobaslat.sh bu yöntemi denedim olmadı radyobaslat.sh nin içine yazdığım kod aynen şöyle #!/bin/bash cd /radyolar/radyo1; ./sc_serv cd /radyolar/radyo2; ./sc_serv cd /radyolar/radyo3; ./sc_serv cd /radyolar/radyo4; ./sc_serv cd /radyolar/radyo5; ./sc_serv yanlış mı yazdım yada birden fazla yazdığım için mi olmadı bilmiyorum.... -------------------------------------------------------------------------------- rc.d/rc.local e cd /home/rr/public_radio/ ./sc_serv bu kodu anlıyamadım biraz daha açabilirsek çok sevinicem.. üstteki benim radyo klasör yerlerime göre bunu nasıl düzenlemeliyim... teşekkürler |
|
| |||
| |||
|
PowerUser benim radyolarım müşteri klasörlerinde değil. rootun içinde radyo klasörünün içinde her müşteri için ayrı bir klasör var benim izleyeceğim yol nasıl olmalı
|
|
| ||||
| ||||
| ./sc_serv >/dev/null & Bu kod eskiden shoutcast'ta bulunan bir bug yüzünden çalışmıyordu. Şu an durum nedir bilmiyorum. & işareti ile çalışan process'i background'a atıyor ve output vermesini önlüyordu. Deneyen olduysa haber verin lütfen bizde öğrenelim
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Kod: ./sc_serv >/dev/null & exit 0 Centos kullanıyorum
|
| ||||
| ||||
|
yanı bu sekil tum ircd serveri olan müsterilerimde kullanıyorum Kod: #!/bin/bash cd /home/dost/Unreal3.2/ ./unreal start cd /home/dost/services/ ./services cd /home/dost/turkdrop/ ./turkdrop -m oyun.conf ./turkdrop -m radyo.conf ./turkdrop -m helper.conf cd /home/dost/radyo/ ./sc_serv >/dev/null & exit 0
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Kod: pico tumradio Kod: #!/bin/bash cd radyo/musteri1/ ./sc_serv >/dev/null & exit 0 cd radyo/musteri2/ ./sc_serv >/dev/null & exit 0 Kod: chmod 755 tumradio ./tumradio Dip Not : hesapları bir yerde calıstırdıgın icin 1 tanesini killemek istediginde karısikliga sebep verecektir sc_serv dosyasının adını sc_mehmet sc_ahmet seklinde anlayacagın sekilde ayarlaya bilirsin calistiklarinda ./sc_mehmet ./sc_ahmet seklinde görünecektir
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |