| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
|
Biliyosunuz arkadaşlar çoğu sistemde php 5 e geçince bazı sorunlar oluşuyodu yavaş yavaş bunlar giderilmeye başladı.Özellikle forum sitelerinden çok sıkıntı oluyordu.Mybb için kullandığımız seo plugininde bikaç düzenleme ile php 5.2.x te index hatası almayı çözdük sadece nofollow seçeneğini disable yapmanız sorunu çözmeye yeterli olacaktır.Sunucunuz apache 2 ve php 5 le daha kararlı çalışacaktır emin olun
|
|
| |||
| |||
|
Biraz peşin hükümlü olmamışmı bu mesaj ![]() 23.11.2007 Saat 16:12 MySQL error: 2002 Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) Query: |
|
| ||||
| ||||
|
Benim tavsiyem apache sürümünü yükseltme noktasında aceleci olmayın. Şu anda kullandığınız sistem eğer 1.3.x sürümü ise biraz daha bununla devam edin(bence). Php konusunda 5 sürümüne mutlaka geçin |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
/scripts/mysqlup --force Debian- Ubuntu için apt-get install mysql-server |
|
| |||
| |||
|
Arkadaşlar Php5 ile uyumsuz olan scriptler nelerdir ? Bilgisi Olan var mı? Serverlarda birçok portal mevcut ( smf , vb , joomla, nuke, mybb ) Php 5 e geçenlerden bu scriptlerde sorun yaşayanlar oldumu? |
|
| ||||
| ||||
|
smf , vb , joomla, nuke bunlarda hiçbir sorun yaşamadım. mybb hiç kullanmadım ama bunda sorun yaşarsan bile Tickhi sorunuz çözmüş |
|
| |||
| |||
|
Teşekkür Ederim Fesih Hocam
|
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
peşin hükümlülükle alakası yok apache 2 yüksek hitli siteler için en iyisidir şuanda 1.3 e göre sorununda ayrıca apache ve php 5 le alakalı değil soket problemin var mysql de |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Mybb 1.2.x seo yüzünden boş sayfa olarak açılacaktır bununda sorunu çözüldü |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Joomlada genel serverda safe mod off ise zaten sorun kalmaz ... |
![]() |
| Seçenekler | |