| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Yayındayken Radyoda Çaldıgım Parça Süre Farkı Oluyor Yüksek
Arkadaşlar Radyo Hosting'de Yayında Olan Arkadaş Çaldıgı Parça İle Onun Sundu Radyo Yayının Dinledigimde Arada Baya Bir Fark Oluyor Bunun Nedeni Nedir ? Yani Bunu Ayarlayabilecegimiz Her Hangi Bir Yeri Varmı ? Sizden Tr Sunucuda Yayın Yapanların Maxsimum Yayın Farkları Kaç Sn ? Tr Sunucu = ? [Max Farklar , Mın Farklar] Almanya Sunucu = ? [Max Farklar , Mın Farklar] Bu Konuda Bilgi Verirseniz Sevinirim |
|
| ||||
| ||||
|
bunun olması doğal canlı yayınlarda bile bu böyle, ki radyoda bununun anında olmasını beklemeyin.önce veri sunucuya gönderiliyor ve sunucudan dinleyici tarafından çekiliyor veriler
|
|
| |||
| |||
|
Bana İdeal Zamanı Verirseniz Daha Çok Sevinirim Zamanda Baya Fark Oldugu İçin Bende Buraya Yazdım ![]() Bence Yüksek Bir Zaman Farkı Var Gibi Bu Zaman Farkını Düzeltebilecegimiz Bir Çözüm Yolu Varmı Diye Soracaktım . Siz İdeal Boyutları Bana Söyleyin Bende Size Benim Karşılaştıgım Zaman Farkını Bildirim Ona Göre Bir Çözüm Bulım .. |
|
| ||||
| ||||
|
2 dakikaya kadar gecikme olabilir.normaldir.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
2 Dk İse Sorun Yok Saol Teşekkür Ederim |
|
| ||||
| ||||
|
Sizde yayın yaparken yayını media player'dan dinleyin dinleyiciler gibi, yayınını öyle kontrol edersiniz problem olmaz
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |