| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
|
tamam kabul veriyorum.... aylýk 300 ytl ni alýrým sana 64 kullanýcýlý 10 adet radyo veriyorum... hadi hayýrlý olsun....
|
|
| ||||
| ||||
|
yahu konuyu daðýtmayýn bende bir tane yapmak istiyorumda. þöyle maximum 2-3 bin ytl olsun. ve kredi kartýna vade farký koymadan bol taksit yapan bir yer olsun en az 12 ay. fikirlerinizi varmý, nerden alayým bu paraya nasýl biþey toplayabilirim ? bu konularda hiç bilgim yok. ilk defa co-location iþim olacak |
|
| ||||
| ||||
|
Özellikleri netleþtir ben sana toplarým uygun Baþka isteyen varsa yine bana ulaþsýn uygun kasa toplarýz
|
|
| ||||
| ||||
| Alýntý:
yazmýþtým msn de ama demekki sana ulaþmamýþ ![]() Alýntý:
|
|
| ||||
| ||||
|
iþlemci buda olsa olur INTEL QUAD CORE Q6700 2.66GHz 8MB CACHE 1066MHZ LGA775 ÝÞLEMCÝ fiyat çok oluyor galiba böyle olunca, fakirliðin gözü kör olsun. sen 2-3 bin ytllik biþey çýkar. bundan fazla çýkmaz benden, yahu ben pek anlamýyom. hangi iþlemciye hangi marka ram filan gider hiç çakmam bu meselelerden. siteler kendi sitelerim. çok yoðun sql çalýþýyor. hatta tüm siteler mysql destekli iþliyor. Son Düzenleme: Onursal; Tarih / Saat: 26.11.07 20:32. |
|
| ||||
| ||||
|
Tamam üstüdadým. Topluyorum sana 3.000 YTL ye kadar bir tane
|
|
| ||||
| ||||
|
tamam hocam saðolasýn. mümkünse en az 12 taksit olsun. malum ayda 300 sunucu +200 de baðlantý ücreti verecem. 3 kuruþta maaþtan kalsýn bari, yaþam mucadelemizi sürdürmemiz açýsýnda |
|
| ||||
| ||||
|
INTEL E6850 3.0GHz ,ASUS ana kart, FEEL baba bir kasa, 8 gb ram , 250gb sata x3 tane disk ,1900 $ kdv dahil kredi kartýna taksit ederiz |
|
| ||||
| ||||
|
Tahsin Altay (Linux) kardeþimden aldým makinayý 1 milyara topladýk bir tane canavar.
|
|
| |||
| |||
|
fesih biçer topladýðýnýz sunucunun özellikleri nelerdir bende alýcam bitane...
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |