| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Bir Oyun serverı Özellikleri ve oynanabilecek oyunlar
merhaba sevgili whmdestek ailesi ![]() ben bir oyun sunucusu alma planı içerisindeyim bu ay olmazsa öbür ay ama kesin alıcam.. onun için sizin en gin bilgilerinize güvenerek bişiler sormak istiyorum toplıyacağım oyun serverı oyunların sorunsuz çalışması için hangi özelliklerde olmalı işlemci,anakart,ram v.s. bir oyun serverına kaç tane oyun kurabilirim.. (sağlıklı çalışmak kaydıyla) ve son olarak hangi oyunları kurabilirim.... saygılarımı iletiyorum |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba, AMD Athlon 4000+ veya daha üstü bir işlemci veyahut Intel Core Duo veya Intel Core 2 Duo işlemci ile çalışabilirsin. Oyuncu sayısının artması nedeniyle sunucunun kilitlenmemesi için en az 2 gb veya daha üstü olmalıdır. Oyun sunucularında çok fazla alana ihtiyaç duyulmaz. İhtiyacın olan bant genişliğidir. Bu yüzden 80 Gb disk bile sana yetebilir. Bir oyun sunucusuna bir tane oyun platformunu kurman en sağlıklısı olacaktır. Aksi takdirde farklı portlardan farklı paket büyüklüklerindeki pingleri makina kaldıramaz ve oyunları gerçek zamanlı oynayamazsınız. Counter Strike 1.5, 1.6; Call Of Duty 1-2 gibi oyunları kurabilirsin. Aklıma gelenler bunlar... |
|
| |||
| |||
|
çok teşekkür ederim...
|
|
| ||||
| ||||
|
Fifa serisi, pes serisi bunlardan bazılarıda oynanır sanırım.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
fifa ve pes için sunucu uygulaması yok sanırım. en azından fifa için yok onu biliyorum |
|
| |||
| |||
|
pes olsa güzel olurdu be
|
|
| ||||
| ||||
|
Intel islemcilerin oyun performanslari sanirim AMD'nin yaninda pekde basarili degildi. Benim onerim Athlon64 x2 6000 ve uzeri modelde islemci kullanmandan yana. |
|
| |||
| |||
|
aynen bende amd düşünüyorum oyun sunucusu için....
|
|
| ||||
| ||||
|
$ahsen evimdeki bilgisayarda da AMD 6000 serisini kullaniyorum gercekten performansi cok ba$arili. Ozellikle MSI anakartla kullanirsan ki benim kullandim k9n sli, MSI tarafindan geli$tirilmi$ resmi yazilimlar ile live overclock yapma $ansin oluyor. Islemciyi 3-5sn icinde 3Ghz'ten 3.2Ghz'e cikartabiliyorsun.
__________________ █ ANREhosting Internet Servisleri █ Hareketin bir parcasi olun! █ Shared • Reseller • Managed VPS • ShoutCast █ www.anrehosting.com |
|
| ||||
| ||||
|
Çok genel bir soru olmuş... Full 64 kişilik bir CS sunucusuyla, boş şekilde 111 tane sunucuyu core2duo veya AMD4200+ sunucuda tutabilirsiniz.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |