| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
|
merhaba bir reseller müşterim vardı da bana geçen bunun eski barındığı firma dbleri başka yerde barındırıyormuş neyse full yedek aldık taşıdık sitelerini bir baktım sitede db yok phpmyadmin de site database hatası veriyor neyse db leride çektik ve ssh'da; PHP- Kodu: İşte Hata: ForumLobi
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
Hata bu Kod: <!--
Database error in vBulletin :
Invalid SQL:
SELECT *
FROM datastore
WHERE title IN ('','options','bitfields','attachmentcache','forumcache','usergroupcache','stylecache','languagecache','products','pluginlist','cron','profilefield','userstats','birthdaycache','maxloggedin','iconcache','eventcache','mailqueue');
MySQL Error : Table 'wwwforul_forum.datastore' doesn't exist
Error Number : 1146
Date : Thursday, July 12th 2007 @ 05:07:43 AM
Script : http://74.222.5.125/~wwwforul/
Referrer : http://forum.whmdestek.com/database-sorular-cevaplar/237-dil-hatasi.html
IP Address : 85.101.141.108
Username :
Classname : vb_database
-->
PHP- Kodu: yada config.php dosyasında tablo önekini tanımlayan komut karşılığı yanlış. PHP- Kodu:
__________________ Çok kaygı çekme, mukadder olan olur, takdir olunan rızkın da sana gelir.[Hz Muhammed (S.A.V)] Şiir vardır ki, hikmettir. Beyân vardır ki, büyüdür.[Hz Muhammed (S.A.V)] Kim, bir zümreye benzemeye çalışırsa, o, onlardandır.[Hz Muhammed (S.A.V)] Hikmetin başı, Allah korkusudur.[Hz Muhammed (S.A.V)] Elif Lam Mim. İnsanlar "inandık" deyip kurutlacaklarınımı sanırlar [Ankebut ,1] |
|
| ||||
| ||||
|
teşekkür ederim tespara sorum şeyden kaynaklandı ben ssh dan yükledim yedeği ondan dil hatası verdi fakat phpmyadminden attığım zaman çok rahat yüklendi hiç bir hata vermedi teşekkür ederim
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
Bunun sebebi CHAR_SET uyumsuzluğudur genelde...
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
evet latin_bin_1 oldugundan
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |