Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Oyun Sunucuları

Knight Online Para Harcatıyor....

http://forum.whmdestek.com/

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Oyun Sunucuları

Firma tanıtımı!
Firmanızın reklamını hemen yapın!
Reklamlar
Reklam Alın!
Günlük 5k tekil ve üzeri sitelerinize reklam!
Fixreklam
Türkiye' nin Webmaster Sitesi
Webmaster Araçları, Bilgi ve hizmet alışverişi
Webmaster.com.TR

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29.11.07, 01:52
Atari

Tecrübe Puanı: 0
ayhan06 is on a distinguished road
valla knıght oynamadımda oynamam da aslında online oyun oynamam boş vakit acarım pes2008 i rahat rahat biraderle mac yaparım
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 29.11.07, 07:49
ANREhosting - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Celeron

Tecrübe Puanı: 1
ANREhosting is on a distinguished road
ANREhosting - MSN üzeri Mesaj gönder
Ben de hic knight oynamadim ama gecen sene SecondLife'ta private island alana kadar bir para harcadim..
Simdilerde bakmiyorum o hesaba eBay'de satmayida dusunmedim degil.

Bu tarz oyunlar bagimlilik yapiyor, mumkun mertebe uzak durmam lazim.
www.anrehosting.com
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 15.12.07, 10:52
Atari

x3secretly3x is on a distinguished road
siteye yeni üye oldum
knıght ben de hiç bir bağımlılık yapmadı oyuna para vermedim hiç bana göre en iyisi cs 1.5 gerisi boş
Alt 04.04.08, 16:12
Atari

bilenbiri is on a distinguished road
Ben oynuyorum knight ama gunde en fazla 1 saat :S geri kalan zamanlarda pc acık bırakıyorum yedek pc yi pazara kuruyrum oyunu para biriktiriyorum internet kafeden oynanacak bir oyun degil evde pc varsa oyna birde coluk cocuk oynamayacak oyunun zevki kalmıyor
Alt 09.05.08, 13:38
Atari

GrafiKadmin is on a distinguished road
Artık Kıyafetsiz Alan yok Ama Çok Paraları Gitti Ark.larımın Biliyorum. Bende Bir Ara Oynardım Ama Bırakmayıda Bilerek oynamdım
Alt 11.06.08, 17:41
Mail Onayı Bekleyen Üye

cavit7777 is on a distinguished road
silkroadonline bu oyundan binlerce kat daha kaliteli ve grafikleri çok daha yuksek kningonline a gore premium ve itemall daki hersey daha pahali bu oyuna 2 bin ytlkadar para harcadim sonuc 73lw çalındı
Alt 25.06.08, 18:42
Sempron

ilkem1040 is on a distinguished road
Arkadaşlar ilginç gelebilir. Size birşeylerden bahsetmek istiyorum.

Oyun bağımlılığı dedik. Konuyu güzel işlemiş değerli arkadaşlarım.

Şimdi bende şunu dile getirmek istiyorum. Farketmedik, farketmiyoruz ama şu bilgisayarlar uğruna harcadığımız parayı, zamanı düşünün. Bilmiyorum daha 17 yaşındayım bilgisayarlar hakkında yaşıtlarımdan çok çok çok daha üst seviye bilgim var.

Bir şeyi farkettim ki bilgisayarlara ayırdığımız vakit süresince fiziksel, somut olarak hiçbir faaliyette bulunmadığımızı farkettim: hemen haksız bu vatandaş, yanlış düşünüyor demeyin, hasklı olabilirsiniz önce bahsetmek istediğim şeyi anlayın:

Başta MSN Messenger adlı program olmak üzere -konusu bilgi paylaşımı ve başarılı portal, programlar haricindeki- bilgisayarlarda "yazışmak" adına yaptığımız her türlü faaliyet -şöyle bir dışarıdan düşündüğümüzde- sadece ve sadece beynimizde gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerdir. Şöyleki bilgisayarda yaptığımız birçok faaliyet sırasında faaliyetleri yapan şahıs incelenirse sadece beyni içerisinde bir aksiyon yaşanmakta fiziki yada somut hiçbir aksiyonda bulunmamaktayız(genelliyorum dikkatinizi çekerim).

Yani konuşan hoplayan zıplayan koşan insan bilgisayarlar yaygınlaştıktan sonra hayal eden düşünen tasarlayan bir varlığa dönüşmüştür, dönüşmektedir. Bireyler gittikçe soyutlaşmaktadır.

Tüm bunları ortaya atan benim gibi 2700 ytl ye pc toplayıp herhangi bir oyuna bağlanmak isteyip sadece ve ara sıra Counter-Strike gibi bir oyunu oynayan bir şahsiyettir.

Buyrun size bağımlılık. Çağımın genel pc kullanıcıları adına yazdım bunları. Belki aslnda pc demek bunlar demek değil olabilir. Çok net ve sert bir tavrım yoktur...

Konuyu çok saptırdım ama burası bir paylaşım platformudur diye düşünerek yazdım.
Tşk.
Alt 13.08.08, 12:01
Atari

MehMeT is on a distinguished road
Selamlar yıllardır PC ve pc oyunlarıyla haşır neşrim BF 42 ile internet üzerinden pc oyunalrına girdim bazen ilkem sana hak veriyorum .ama pc oyunları deyip geçmek konuyu tarafsızlıktan çıkartır şahsen kendiem çok şey kattğını ifade edeyim Gençlerin de ufkunu açyıgını gördüm. tabii bazı olumsuzluklarıda var. ama zararsız bir teknoloji yoktur.knight onilne hiç bulaşmadım o kadar para dönmesinide anlamıyorum. zaten..

Alt 26.09.08, 23:38
Sempron

Destekhosting is on a distinguished road
Destekhosting - İCQ üzeri Mesaj gönder Destekhosting - MSN üzeri Mesaj gönder
Sonuç itibari ile birazda arkadaşlar maddi durumdan konuyu ele alirsak ;

Bu kişiler bu işi bazilari meslek olarak edinmişler nereden diyecekseniz?

Örnek ;

Bizim buradaki internet cafeci var arada ugrar selam veririm cd eksiklerim olur gidip copylerim adamin yaşi 58 ve bu oyunu hem oynuyor hemde satiyor? nasil ?

İlginc Olaylar Türkiyede oluyor.. kizmamak elde olmasada yapacak birşey yok hastalık bu oyun.. bende senelerce uo oynadim ama sonunda biraktim.. irc yi birakmak icin uo uoyu birakmak için eski mesleğim hosting..

Seçenekler
Stil