| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| pc de işlem gerçekleşmediği zman ramin boşaltılması
doğru yermidir yine bilmiyorum ama makinede site çalişrken veya her hangi başka bir işlem yaparken ram kullanım oranı artıyor boşda kaldığı zman yani işlem yapılmadığı zaman bu rami eski haline dondurebilirmiyiz bunun için bir program bişi varmıdır varsa bole bir işlem yapmamın zararı olurmu.
|
|
| ||||
| ||||
|
RamPage sadece windows sistemlerde çalışır! Denemenizi kesinlikle tavsiye ederim. Belirlediğiniz aralıklarda ram üzerindeki gereksiz bilgileri siler. ![]() RAMpage - Freeware memory monitor/memory freeing utility download > http://www.jfitz.com/software/RAMpage/rampg16.zip |
|
| |||
| |||
|
yanliz özür dilerim sistemimi yazmamışım centos 4.5 kurulu sistemimde linux için kastetmişdim ben pardon
|
|
| ||||
| ||||
|
centOS için böyle bir işlem gerekli olduğunu sanmıyorum.. "free -m" yazıp çıktıyı yapıştırın, açıklamasını yapayım..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
total 1009 kullanılanı 450-600 arası değişiyor
|
|
| ||||
| ||||
|
Komple çıkanı paste ederseniz sevinirim.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |