Hosting ve Network » Duyurular, Haberler, Bilgilendirmeler

Bu Sizce Nasil Tavsiye Edermisiniz.

http://forum.whmdestek.com/

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Hosting ve Network » Duyurular, Haberler, Bilgilendirmeler

Reklam Alın!
Günlük 5k tekil ve üzeri sitelerinize reklam!
Fixreklam
Türkiye' nin Webmaster Sitesi
Webmaster Araçları, Bilgi ve hizmet alışverişi
Webmaster.com.TR
Firma tanıtımı!
Firmanızın reklamını hemen yapın!
Reklamlar

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28.11.07, 17:59
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
Gurbetseli is on a distinguished road
Gurbetseli - MSN üzeri Mesaj gönder
Question Bu Sizce Nasil Tavsiye Edermisiniz.

Merhabalar Degerli arkadaslarim.. Bir vps Alcam bir türlü karar veremedim öncelikle 1&1 Webhosting*-*Server-Übersicht*-*Virtual-Server Burdaki L pakedini Dusunmu ama oda plesk + TR dil dosyasi yok.. bundan vaz gectim.. Lütfen sizin tavsiyenize ihdiyacim var egerki siz ustalarim oke iyi guzel tavsiye ederim derseniz (tabi firma olarakta) almayi dusunuyorum Plesk kullanmayi bilmiyorum hic kullanmadim ben cpanel ve WMH kullandim daha önce .. sakin reseller almami tavsiye etmeyin.. yillik aldigin zaman hemen hemen ayni hesaba geliyor neyee bunlari bos verelim.. dedimgibi bi yardimci olursaniz cok tesekkür ederim..

almayi dusundugum bu DakikHost, Web Hosting, Dedicated Server, VPS, VDS, ASP Hosting, PHP Hosting, cPanel, Plesk - Web Hosting, Radyo Hosting, Dedicated Server, Domain Kayıt, VPS, Radio Hosting, Webhosting VPS ekonomik

Son Düzenleme: Gurbetseli; Tarih / Saat: 28.11.07 18:00. Sebep: adres yazmayi unutmusun :)
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 28.11.07, 18:53
ANREhosting - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Celeron

Tecrübe Puanı: 1
ANREhosting is on a distinguished road
ANREhosting - MSN üzeri Mesaj gönder
Arkada$im VPS secerken bazi kriterler olusturup bunlara gore eleme yaparsan senin menfatine olacaktir.

Dakik host VPS sunuculari hakkindaki gorusum:
Sayfanin altindaki destek kapsamini okudunmu bilmiyorum bu verdikleri destek degil.

Bildigin gibi VPS 2 kategoriye ayriliyor, Managed VPS ve UnManaged VPS
Yabanci firmalar UnManaged (desteksiz) vpsler icin Dakik hostun sayfasinda belirttigi maddeleri veriyorlar ki zaten.

Bence bir de webhostingtalk.com'daki vps kampanyalarini incele.
www.anrehosting.com
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 29.11.07, 15:32
lowriderx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Celeron

Tecrübe Puanı: 11
lowriderx has much to be proud oflowriderx has much to be proud oflowriderx has much to be proud oflowriderx has much to be proud oflowriderx has much to be proud oflowriderx has much to be proud oflowriderx has much to be proud oflowriderx has much to be proud of
Premier provider of Windows and Linux VPS Hosting - utilizing Virtuozzo and Windows Virtual Server Technology // semi managed
çok değişik paketleri var her keseye ve her zevke hitap ediyorlar aradığın paketi veya hemen hemen aynı özelliklere eşdeğer paketleri burada bulursun. Ben zamanında webhostingtalk da araştırdım yorumların geneli olumlu ve sağlam firma olduğunu söylüyor kullananlar.

VPS Hosting from modVPS // full managed
çok bir fikrim yok ama fiyatlar dahilinde verikleri bir iki hediye var denemeye değer diye düşünüyorum.
dipnot: resellerzoom.com ve hostingzoom.com ile aynı firmanın sitesidir.

bunun yanında arkadaşın dediği gibi Web Hosting Talk - The largest, most influential web hosting community on the Internet adresinden firmalar hakkında yapılmış yorumları okuman senin yaraına olacaktır bir kaç günlük veya daha kısa bir araştırma sonucunda kafana veya bütçene uygun bir firma bulabilirsin.

Seçenekler
Stil