| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
|
haa bu arada benim dediğimi de ssh dan yap döver yoksa Fesih hoca whm den ediyoz diye
|
|
| ||||
| ||||
| bu komut yemiyor hocam.Fesih hocam sizin komut düzeltti server time dan baktım doğru daha baktım biraz ilerlemiş daha sonra baktım fark açılmış ve gittikçe açılmaya devam ediyor
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
| Saat Dilimleri Nedir? ilacın burada sanırım iyi oku üzerinde durman gereken nokta /etc/localtime sen araştır bul ve herkese ders olarak sun baktın olmuyor "olmuyor bu zımbırtı" de ben kaldığın yerden devam edeyim
|
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Çünkü bu işten bunaldım, hemen düzeltmek istiyorum tabi üstadların yardımıyla
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
kodları bir dosyaya ekle cron yardımı ile 2 saatte bir saati düzeltsin. sendeki hata ile hiç karşılaşmadığım için bilgim yok bu konuda, daha önce vps lerde bu sorun yazılmıştı. seninki dedicatedmiş ilginç ![]() dedicated yerine sana vps satmış olmasınlar sakın |
|
| |||
| |||
|
arkadaşlar bu soruna kendimce bir çözüm getirdim saati güncel tutuyorum crontab a bi komut ekledim. ssh ye root olarak bağlanıyoruz Alıntı:
*/2 * * * * root rdate -s rdate.cpanel.net ve ctrl+w diyip kaydediyoruz.. 2 dakkada bir saati güncelliyoruz |
|
| ||||
| ||||
|
Naptın kralex, crontab öyle mi editlenir ![]() crontab -e komutuyla crontab'ı açıp, CTRL+i tuşlarına basarak yeni bir satır insert edebilirsiniz. Daha sonra gerekli komutları bu satıra girerek ESC tuşuna bastıktan sonra :!q yazarak vi editöründen çıkabilirsiniz...
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |