| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Site 500 hatasi veriyor acil yardim
Arkadaşlar sitenin admin paneline girdiğimde 406 Not Acceptable An appropriate representation of the requested resource /tpcp could not be found on this server. hatasi veriyordu bende teknik desteğe başvurdum destekten arkadaş bunu düzelttiğini söylemişti ancak onu söylediğinden beri site 2 gündür araliksiz 500 hatasi veriyor ve bir türlü düzeltemedik 500 hatasini hafiza yetersizliğinden verdiğini söylüyor bu sorunu düzeltebilmek için yardimlarinizi bekliyorum sitenin root şifresini isteyen olursa özelden yollayacağim |
|
| ||||
| ||||
|
Dizin ve dosyaların chmod larına bakarmısın nedir olması gereken Klasörler / dizinler : 755 dosyalar : 644
__________________ CahiL Bir kimsenin yanında Kitap gibi sesiz OL..! |
|
| |||
| |||
| Evet chmod ayarlari o şekilde
|
|
| ||||
| ||||
|
sunucu sahibimisiniz yoksa sadece hosting mi ?
__________________ CahiL Bir kimsenin yanında Kitap gibi sesiz OL..! |
|
| |||
| |||
| Vps Sunucu sahibiyim sorun vps ayarlarini yaptirirken oldu ve birdaha düzeltemedim sadece virtuozzo panelime ulaşabiliyorum ram kullanimi %99 da |
|
| ||||
| ||||
|
mod_security ye eklenen kurallardan dolayı 406 hatası alabilirsiniz. Engelliyor olabilir. ram kullanımı %99 eğer ssh dan bakıyorsanız dert etmeyin o normaldir ama WHM panelden bakıyorsanız pek normal değil. Onun için VPS aldığınız yer ile görüşün size ayrılan mak miktarına baksın yetmiyorsa eklesin(eklerkende bu kadar rami ne yiyor mantıklı bir şekilde izah etsin size ki bilgilenin)...
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
ram kullanimina virtuozzo dan bakiyorum ram yetersizliğinden ara ara whm ye bile giremiyorum |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |