WHM 2086 » Soru ve Cevaplar

Site 500 hatasi veriyor acil yardim

http://forum.whmdestek.com/

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » WHM cPanel » WHM 2086 » Soru ve Cevaplar

Türkiye' nin Webmaster Sitesi
Webmaster Araçları, Bilgi ve hizmet alışverişi
Webmaster.com.TR
Reklam Alın!
Günlük 5k tekil ve üzeri sitelerinize reklam!
Fixreklam
Firma tanıtımı!
Firmanızın reklamını hemen yapın!
Reklamlar

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01.12.07, 06:26
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
batubilir is on a distinguished road
Site 500 hatasi veriyor acil yardim

Arkadaşlar sitenin admin paneline girdiğimde
406
Not Acceptable

An appropriate representation of the requested resource /tpcp could not be found on this server.

hatasi veriyordu
bende teknik desteğe başvurdum

destekten arkadaş bunu düzelttiğini söylemişti ancak onu söylediğinden beri site 2 gündür
araliksiz 500 hatasi veriyor ve bir türlü düzeltemedik

500 hatasini hafiza yetersizliğinden verdiğini söylüyor
bu sorunu düzeltebilmek için yardimlarinizi bekliyorum
sitenin root şifresini isteyen olursa özelden yollayacağim
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 01.12.07, 07:02
PowerUseR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Celeron

Tecrübe Puanı: 22
PowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond repute
PowerUseR - İCQ üzeri Mesaj gönder PowerUseR - MSN üzeri Mesaj gönder PowerUseR - YAHOO üzeri Mesaj gönder PowerUseR isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Dizin ve dosyaların chmod larına bakarmısın nedir

olması gereken
Klasörler / dizinler : 755
dosyalar : 644
Alt 01.12.07, 07:20
Sempron

Alıntı:
PowerUseR yazmış Mesajı göster
Dizin ve dosyaların chmod larına bakarmısın nedir

olması gereken
Klasörler / dizinler : 755
dosyalar : 644
Evet chmod ayarlari o şekilde
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 01.12.07, 08:17
PowerUseR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Celeron

Tecrübe Puanı: 22
PowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond repute
PowerUseR - İCQ üzeri Mesaj gönder PowerUseR - MSN üzeri Mesaj gönder PowerUseR - YAHOO üzeri Mesaj gönder PowerUseR isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
sunucu sahibimisiniz yoksa sadece hosting mi ?
Alt 01.12.07, 08:20
Sempron

Vps Sunucu sahibiyim
sorun vps ayarlarini yaptirirken oldu ve birdaha düzeltemedim sadece virtuozzo panelime ulaşabiliyorum
ram kullanimi %99 da
Alt 01.12.07, 12:28
Tahsin ALTAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SysAdmin

Tecrübe Puanı: 43
Tahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond repute
mod_security ye eklenen kurallardan dolayı 406 hatası alabilirsiniz. Engelliyor olabilir. ram kullanımı %99 eğer ssh dan bakıyorsanız dert etmeyin o normaldir ama WHM panelden bakıyorsanız pek normal değil. Onun için VPS aldığınız yer ile görüşün size ayrılan mak miktarına baksın yetmiyorsa eklesin(eklerkende bu kadar rami ne yiyor mantıklı bir şekilde izah etsin size ki bilgilenin)...
Alt 01.12.07, 15:31
Sempron

Alıntı:
Linux yazmış Mesajı göster
mod_security ye eklenen kurallardan dolayı 406 hatası alabilirsiniz. Engelliyor olabilir. ram kullanımı %99 eğer ssh dan bakıyorsanız dert etmeyin o normaldir ama WHM panelden bakıyorsanız pek normal değil. Onun için VPS aldığınız yer ile görüşün size ayrılan mak miktarına baksın yetmiyorsa eklesin(eklerkende bu kadar rami ne yiyor mantıklı bir şekilde izah etsin size ki bilgilenin)...
Mod security i default ayarlara getirip denemiştim 2 dk açik kaldi sonrasinda tekrar 500 hatasi , ayarlari boş yaptim yine ayni hata meyedana geldi
ram kullanimina virtuozzo dan bakiyorum
ram yetersizliğinden ara ara whm ye bile giremiyorum

Seçenekler
Stil