| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Büyük Sorun Yardım
Forum Mesajı Bu Kullanıcı ismi Forumumuzda başka bir Üye tarafından kullanılıyor. Eğerki Siz TrFunTr iseniz: Şifrenizimi unuttunuz? nereye tıklarsam bu çıkıyor yardım nababilirim...! |
|
| ||||
| ||||
|
upragade yapsana tabloları tekrar yüklesin bir çok hata var galiba tablolar eksik. temda sorunlu çünkü.
|
|
| |||
| |||
|
upragade yaptım dosyaları silip tekrar yükledim sonuç alamıyorum siteyi vereyim belki siz yardım edebilirsiniz : GenCBİL.Net Yeni Nesil Gençlik Forum'u yardım
|
|
| |||
| |||
|
Temayıda değişitremiyorum admin paneline giriş yapıyorum yene bu yazı geliyor
|
|
| ||||
| ||||
|
phpmyadminden üyeler, forum konuları, cevapları ve kategoriler tabloları hariç diğer tüm tabloları boşalt upragade yap ardından
|
|
| |||
| |||
|
msn'ye gelsene vbulletin'den fazla anlamıyorum msn adresim notbil@notbil.com |
|
| |||
| |||
|
Yapamadım ben bi msnye gelsene denedim ama |
|
| ||||
| ||||
|
anlaşılmayacak brşey söylemedimki phpmyadminden dediğim tablolar hariç diğer tabloları boşaltacaksın, ardından upragade başlatacaksın. eğer hata verirse boşlattığın tabloları komple silersin. tekrar upragade başlatırsın. siten düzelir. muhtemelen farklı bir db kullanıyorsun. şu piyasada dağıtılan veri tabanlarımı ? ayrıca msn destek vermiyorum. ücretli dahi msn destek vermiyorum. anlayışın için teşekürler. |
|
| ||||
| ||||
|
Phpmyadminden user tablosuna girip TrFunTr adlı üyeyi bulup silip tekrar deneyebilirmisiniz ?
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |