| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Elimdeki Makinayı Değerlendirmek
Selamlar, Elimde ibm netfinity 2 adet makina var şirketin emektar sunucuları. özellikleri doğrultusunda bana yapabileceğim en mantıklı işi söyleyebilirmisiniz? p3 800mhz 256mb ram (512 ye çıkabiliyor ) 160gb harddisk 40gb harici harddisk ( ismini unuttum ibm kullananlar bilecektir o ön tarafta disket sürücünün altında yine disket boyutunda bir harici harddisk bölümü vardır yedekleme için kullanılabilir.) GEnel olarak performanıs çok iyi makinalardır 98 yılından beri sahibiz iki tanesinede içi sadece ram değişimi ve temizlik için açıldı. Evet önerileri bekliyorum. |
|
| ||||
| ||||
| VPS Yerine ufak sunucu kiralamak isteyenlerin ihtiyacını karşılayabilir. Bir verimerkezine gidip ikisine ortak hat bağlatırsınız ikisini de mini-sunucu olarak kiraya verebilirsiniz.
|
|
| ||||
| ||||
|
Bi aralar şirketlerde firewall olarak kullanılan ve üstünden internet geçen küçük pc'ler vardı. Çift ethernet kartı(gigabit) sayesinde giren paketleri kontrol edip diğer karttan çıkış yapan ve asıl sunuculara iletme görevi vardı. O linux sürümünün ismi nedir nasıl yazılır bilmiyorum ama araştır böle bişi için kullanmak daha ideal olur ...Denemekte yarar var ...
|
|
| ||||
| ||||
|
Harici offline backup sunucusu yapabilirsin çokta işine yarar..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Passive Mode FTP Back-up mu?
|
|
| ||||
| ||||
|
| ||||
| ||||
|
| ||||
| ||||
| biz cPanel'ciler isek siz kimsiniz ? ![]() ayrıca passive mode'yi bilmek için cpanel kullanmaya gerek yok bence |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |