| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Videolu Zend Kurulumu
söze gerek yok izlemek varken ![]() Vakit buldukça videolu dersler ekleyeceğim arkadaşlar.. İlk dersimiz Zend kurulumu tabii cPanel sunucular için ![]() Saygılar.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << Son Düzenleme: Onursal; Tarih / Saat: 02.12.07 16:14. |
|
| |||
| |||
|
gercekden guzel bisey peki bu kurulumdadami lisans felan olayi var mesela ben kendi vps kurmak isdyorum awbs icin sizin tarif ettiginiz gibi yapsam sonra tekrar bir sorun olurmu lisans vefelan nebilim baska bisey...birde IONCUBE, curl, GD vs destegi bulunmasini isdiyorum vps de bunlardami lisans felan alinmasi gerek yoksa IONCUBE, Zend, curl gibi bunlara lisans ayari bir ücret felan gerekmiyormu.. Tesekkürler
|
|
| ||||
| ||||
|
Hayır Zend for Linux tamamen ücretsiz. Ioncube ve Zend'i aynı anda çalıştırmak daha başka yollardan geçiyor. curl ve GD tarzı bileşenler içinse Apache derlemeniz lazım.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |